Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Η κυρίαρχη τάξη προετοιμάζει το χαρτί του φασισμού για να διατηρηθεί στην εξουσία.

Προβοκάτσιες σε όλη την χώρα. Πειραιάς Αιτωλικό Θράκη.

Η ακροδεξιά αποπροσανατολίζει με εξιλαστήρια θύματα, αλλοδαπούς, αριστερούς, τσιγγάνους και μειονότητες. 

ΔΡΙΤΣΑΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Χ.Α.  


Την απαίτηση να αποδοκιμάσουν δημόσια οι Υπουργοί Ναυτιλίας και Δημόσιας Τάξης την επίθεση των μελών της Χρυσής Αυγής μέσα στο πλοίο που μετέφερε τον μανιακό της Πάρου ζητά με δήλωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας.
Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση:...

«Προκαλεί οργή η χτεσινή, προπαγανδιστικής εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου και της λαϊκής ευαισθησίας,  ανενόχλητη εισβολή μερικών δεκάδων χρυσαυγιτών στο πλοίο και η επίθεση στην αστυνομική κλούβα που μετέφερε τον κατηγορούμενο για την πολλαπλή κακοποίηση της 15χρονης. Ο αποτροπιασμός για το έγκλημα της Πάρου δεν είναι δυνατό να αποτελέσει αφορμή για τη διάχυση της ρατσιστικής μισαλλοδοξίας, και, πολύ περισσότερο, για τον πολλαπλασιασμό αγελαίων φαινομένων αυτοδικίας, στα οποία μάλιστα πρωταγωνιστούν κρανοφόροι με στολές παραλλαγής.


Απαιτούμε από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου και το Αρχηγείο ΛΣ – ΕΑ όπως και από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να αποδοκιμάσουν δημόσια το συμβάν και να ελέγξουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό καθώς και τις ενδεχόμενες ευθύνες όπου και αν αυτές υπάρχουν.


Εικόνες σαν αυτές που είδαν χτες έλληνες και ξένοι τουρίστες, οι οποίες διασύρουν πράγματι διεθνώς τη χώρα και δικαίως κινητοποιούν διεθνείς οργανισμούς εναντίον μας, δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν χωρίς την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης και των κρατικών Υπηρεσιών. 
Η τρικομματική κυβέρνηση, και ειδικά οι συναρμόδιοι Υπουργοί Ναυτιλίας και Δημόσιας Τάξης δεν μπορούν να ολιγωρούν. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ένα στρατιωτικά οργανωμένο ακροδεξιό κόμμα μειοψηφίας στη Βουλή δεν ελέγχει τα Υπουργεία τα οποία εποπτεύουν ο κ. Μουσουρούλης και ο κ. Δένδιας. Ότι αυτό δεν ισχύει, οφείλουν και να το αποδεικνύουν».
enikos.gr
ΠΡΕΖΑ TV


ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΠΡΕΖΑ TV-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΜΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Πρωτόγνωρες σκηνές βίας για την επαρχία σημειώθηκαν στο Αιτωλικό Μεσολογγίου. Το βράδυ της Παρασκευής μία ομάδα κατοίκων, με... μαχητές πρώτης γραμμής μέλη της Χρυσής Αυγής και επικεφαλής τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση, μαζεύτηκε σε κεντρικό δρόμο του Αιτωλικού προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την παραβατική συμπεριφορά των Ρομά. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον οικισμό των τελευταίων και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ κάποιοι από τους διαδηλωτές κρατούσαν παραμάσχαλα διάφορα ξύλινα δοκάρια, με σκοπό να επιτεθούν.
Οι Ρομά φαίνεται πως αντιλήφθηκαν τις προθέσεις τους και από απόσταση 100 και 200 μέτρων ξεκίνησαν να πυροβολούν, χωρίς όμως να προκληθεί κάποιος τραυματισμός. Τέσσερις από αυτούς συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν χθες στο Μεσολόγγι για να δικαστούν.


Όταν έφτασαν, μία ομάδα 50-60 ανθρώπων, αποτελούμενη και πάλι από μέλη της Χ.Α, τους περίμενε με άγριες διαθέσεις. Ωστόσο η ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων απέτρεψε τα χειρότερα. Αξίζει να σημειωθεί ακόμα ότι τρεις Ρομά αναζητούνται, ενώ όλοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ  με ανακοίνωσή του αναφέρει πως πρόκειται για ένα συμβάν που γεννά σοβαρά ερωτήματα. "Είναι τυχαίο ότι σε δεκάδες χρόνια συμβίωσης με τους Ρομά, παρά τα προβλήματα παραβατικότητας που πάντα υπήρχαν, δεν είχαμε φτάσει ποτέ σε τέτοια οξύτητα;" επισημαίνεται χαρακτηριστικά και στη συνέχεια υπογραμμίζεται ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία η παρουσία της Χρυσής Αυγής και στις δύο συγκεντρώσεις.
ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή προβοκάρει και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις στη Θράκη


«Απόβαση» στη Θράκη πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή το τριήμερο που πέρασε με δυο στόχους. Πρώτον να μεταφέρει το μήνυμα μίσους κατά των μεταναστών με αφορμή τα σχέδια για την εγκατάσταση «λαθροεποίκων», όπως τους χαρακτηρίζει, στις αστυνομικές σχολές Ξάνθης και Κομοτηνής και δεύτερον να υπονομεύσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις στοχεύοντας το τουρκικό προξενείο και άλλες "σφηγκοφωλιές του νεο-οθωμανικού μηχανισμού" , όπως χαρακτηρίζει τις οργανώσεις της μουσουλμανικής κοινότητας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 100 Χρυσαυγιτών επιτέθηκε στο στέκι της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής τη Δευτέρα το βράδυ. Από την τριήμερη απόβαση των Χρυσαυγιτών δεν ξέφυγαν ούτε οι Ρομά. Το Σάββατο το απόγευμα έκαναν ντου στον οικισμό Ρομά στο χωριό Σέληνο της Ξάνθης, για να τους διώξουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξυλοκόπησαν άτομο που πήγε να αντιδράσει.

Όπως καταγγέλει η κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό», τη Δευτέρα, 6 Αυγούστου, είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής άτομα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αλλά και μέλη της Χρυσής Αυγής, για να διαμαρτυρηθούν για την μετατροπή των Σχολών Αστυφυλάκων σε Κέντρα Κράτησης Παράνομων Μεταναστών στη Θράκη.


Σύμφωνα με την κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» στο τέλος του συλλαλητηρίου, ενώ οι υπόλοιποι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν, οι Χρυσαυγίτες, με σημαίες, ξεκίνησαν πορεία προς το στέκι της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Σκατά στον τάφο του Κεμάλ», «Θα σας κάψουμε στη βουλή», «Τούρκοι, Μογγόλοι, θα πεθάνετε όλοι» κλπ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση αυτή ανακηρύχτηκε παράνομη απ’ το ελληνικό κράτος το 1987, με τη δικαιολογία πως «δεν υπάρχουν Τούρκοι στην Ελλάδα».
Όταν τα μέλη της Χρυσής Αυγής έφτασαν στο στέκι, άρχισαν να ρίχνουν μπουκάλια στους ανθρώπους που έπιναν καφέ στο προαύλιο.
Επιπλέον, η κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» καταγγέλλει ότι την ίδια μέρα το απόγευμα έγινε επίθεση και στην ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι Χρυσαυγίτες, μπήκαν μέσα στην ομάδα κι έγραφαν ότι «εδώ μέσα είναι 269 άτομα, 200 Τούρκοι με τουρκικό όνομα και 69 Τούρκοι με ελληνικό όνομα», «Τούρκοι και Σκοπιανοί, θα σας στείλουμε δίπλα στα αδέρφια σας, τους Σύριους» και άλλα αναλόγου περιεχομένου συνθήματα. Απείλησαν μάλιστα προσωπικά και κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «θα σε βρω στην Καβάλα και θα τα πούμε κωλότουρκε».
Η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» Ροδόπης καταγγέλλει τα γεγονότα και καλεί τους τοπικούς φορείς στον αγώνα ενάντια στο ρατσισμό στην περιοχή, όπως επίσης και σε αλληλεγγύη με την τουρκική μειονότητα. Επίσης, επισημαίνει ότι στην περιοχή, σε ότι αφορά την τουρκική μειονότητα, η αστυνομία πληροφορείται τα πάντα, γι’ αυτό υπογραμμίζει ότι την επίθεση στο στέκι «την θεωρούμε προσχεδιασμένη για εκφοβισμό των μειονοτικών που τον τελευταίο καιρό αυξήσανε την ένταση στον αγώνα τους για την αναγνώριση της τουρκικής μειονότητας, με αποτέλεσμα μάλιστα και την καταδίκη του ελληνικού κράτους στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

Στο μεταξύ η περιφερειακή οργάνωση Χρυσής Αυγής Αν. Μακεδονίας – Θράκης αναφέρει για τις κινητοποιήσεις της Δευτέρας: «Στη συνέχεια και μετά το πέρας της όλης εκδήλωσης, το Κίνημά μας αξιοποιώντας την πολιτική μέθοδο του αιφνιδιασμού, έχοντας στο πλάι του τις άψογα παρατεταγμένες πατριωτικές οργανώσεις την περιφέρειας, προέβη σε ειρηνική πορεία στα στενά τις πόλεως, όπου βρίσκονται το Τουρκικό Προξενείο, αλλά και άλλες σφηγκοφωλιές του νεο-οθωμανικού μηχανισμού, εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για τις μεθοδεύσεις εκκεμαλισμού και κοσσοβοποίησης που επιχειρούνται -με αμείωτη συχνότητα και ένταση- στην ελληνική μας Θράκη».
Απο το βίντεο της απόβασης στη Θράκη. Όλα τα είχε το μενού. Μπλόκο στην άφιξη "λαθρομεταναστών", το σύνθημα " έξω οι Τούρκοι απο τη Θράκη" και βεβαίως το κλασικό πια "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"

«Σκληρά πολιτικά συνθήματα και συχνό ψάλσιμο του Εθνικού μας Ύμνου έξω από τους προαναφερθέντες χώρους προκάλεσε αίσθηση και αμηχανία σε κάποιους μειονοτικούς θαμώνες, που όμως -προς τιμήν τους- κάθισαν σε στάση προσοχής, την στιγμή που ηχούσε στα στόματα των Ελλήνων Εθνικιστών ο Ύμνος…Έπειτα, και βεβαίως χωρίς να συμβεί το παραμικρό, η φάλαγγα των Εθνικιστών αποχώρησε με τελικό προορισμό την Πλατεία “Σπαθιού”, υπό την διακριτική παρουσία της Αστυνομίας».

Αναφορικά δε, με τις καταγγελίες για «πράξεις βίας εναντίον μειονωτικών - από τους εθνικιστές που συμμετείχαν στην χθεσινή πορεία -, έξω από τις προαναφερθείσες “σφηγκοφωλιές”» η Χρυσή Αυγή σημειώνει ότι «δεν μπαίνουμε καν στην διαδικασία περαιτέρω σχολιασμού του εν λόγω ανοητολογήματος, αλλά οφείλουμε προς πάσα κατεύθυνση να υπογραμμίσουμε και να υπενθυμίσουμε για πολλοστή φορά ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, ως Θεσμικό Όργανο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σε καμία περίπτωση δεν επιδίδεται σε μη σύννομες ενέργειες και πράξεις και ότι  επ’ ουδενί τρόπω δεν ασκεί πολιτική εκφοβισμού εναντίον κανενός».

2 σχόλια:

  1. Αλέξης Λιοσάτος
    Αφού ο πατέρας μου παίρνει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (@#$%^&), ας το παρουσιάσω για να μην το πάρουν οι υπόλοιποι: 64 σελίδες, οι 8 διαφημίσεις, 6 αθλητικά, 1 καιρός, μένουνε 49. Στις 49 σελ περιλαμβάνονται οι εξής 15 σελ :1)Εξώφυλλο με τεράστια γράμματα "τι θα έκανε ο τσίπρας αν ήταν το παιδί του?" (για την υποθεση της Παρου, με ύφος λες και ο Τσίπρας είπε ..."βιάστε πακιστανοί τις κορασιδες των ελληνων"). 2) 8σελιδο ρεπορτάζ για την Πάρο και κυρίως το στυγερό της δράκο, με όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για να πειστούμε ότι όλοι οι πακιστανοί χρειάζονται λιντσάρισμα. 3)1 σελίδα -Άρθρο που λέει πως "συναινούνε οι πολίτες στις επιχειρήσεις-σκούπα κατά των λαθρομεταναστών", και μάλιστα μέσα στο απύθμενο θράσος το άρθρο γράφει ότι αυτά τα μέτρα λαμβάνονται αντισταθμιστικά για τη λιτότητα των 11,5 δις!!!4) Δισέλιδη Παρουσίαση των ...όμορφων (δεν είναι τυχαίο ότι λείπει η κόρη του μιχαλολιάκου) γυναικών της ΧΑ σε πόζες Πλέι-μπόι να μιλάνε για το φιλανθρωπικό έργο του "κόμματος" (τελικά όπου ακούς φιλανθρωπία ανθρώπινο αίμα μυρίζει). 5)Δισέλιδο με θέμα "έξω τα τουρκικα σιριαλ, όχι στον τηλεραγιαδισμό, στειλτε τον κασιδιάρη να πλακωνει τουρκαλάδες στα τουρκικα σιριαλ." 6)Το Άρθρο του Αρχηγου της εφημερίδας ΘΕΜΟΥ που δίνει και γραμμή "γιατί τόση αγάπη της Αριστεράς μόνο για τους λαθρομετανάστες"? 7)Και κάποια άλλα ρατσιστοναζιστοψιλολόγια. Η υπόλοιπη εφημερίδα (34 σελ) καλύπτεται από μνημονιακή θεματολογία, με ΔΕΚΟ και Δημόσιο να έχουν την ...τιμητική τους (σε στυλ να κάψουμε τους δημοσίους υπαλλήλους κλπ, υπερασπίζεται μόνο τους ένστολους) και δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΡΘΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΤΟΥ 31%.
    Συμπέρασμα? α)Μνημόνιο και φασίστες πηγαίνουν χέρι-χέρι
    β)Περίπου το 30% της εφημερίδας στηρίζει ανοιχτά με τον τρόπο της τη ΧΑ, και ο προσκυνημενος ξεφτιλολαμογιος ΘΕΜΟΣ σίγουρα δεν το κάνει απο ...ιδεολογία, κάποιο αλισβερίσι υπάρχει από πίσω.
    γ) Τι είναι δημοκρατία μπαμπά? -Δημοκρατία, παιδί μου,σημαίνει να εξαθλιώνεις τους εργάτες, να θάβεις το 31% της αριστεράς που τους στηρίζει, να ενισχύεις τους δολοφόνους τους,και όλα αυτά για να υπηρετείς τους τραπεζίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητέ αλέξη εδω προσπαθούν να μας πείσουν οτι τα κομμουνισμος και φασισμος ειναι το ιδιο , και πως για την κατασταση στην ελλαδα φταινε οι μεταναστες . Ο θεμος και τα υπολοιπα τσιρακια του μιντιακου συστηματος θελουν ακριβως αυτο . ο κοσμος να μην ασχολείται με την ουσια αλλα με χαζα πραγματα .

      Διαγραφή