Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΙΤΕΑ

polo (2) Άλλο ένα νέο παιδί από την Ιτέα διακρίνεται στον αθλητισμό στον χώρο της υδατοσφαίρισης. Πρόκειται για τον 15χρόνο Γιώργο Καλαϊτζή ο οποίος αγωνίζεται ως περιφερειακός στις υποδομές του Πανιωνίου. Ο Γιώργος Καλαϊτζή επιλέχθηκε ανάμεσα από εξήντα αθλητές από όλη την Ελλάδα στην τελική δεκαπεντάδα της Εθνικής ομάδας παίδων που θα ταξιδεύσει στο Βελιγράδι στην Σερβία για να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης με τις ομάδες Σερβία, Ισπανία, Κροατία, Καναδάς, Αμερική, Ουγγαρία και ...
Ελλάδα. Τα πρώτα του βήματα ο διεθνής παίκτης τα έκανε στο ιστορικό σωματείο του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας. ¨Όπως ο ίδιος παραδέχεται ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας τον βοήθησε να κάνει το παραπάνω βήμα και είναι ιδιαίτερα υπερήφανος που αγωνίστηκε σε αυτό το σωματείο. Επίσης ευχαριστεί τους προπονητές Λαλλά Κώστα , Οικονόμου Λουκά , Μασούρα Πέγκυ και Κολομπούρο Δημήτρη.
Όπως είχαμε επισημάνει και στο άρθρο για τον Κ. Σταύρου τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας χωρίς κάποιες σημαντικές υποδομές , ελλιπείς αθλητικές εγκαταστάσεις εδώ και χρόνια και χωρίς καθόλου βοήθεια από την πολιτεία κατορθώνουν και εκκολάπτουν ταλέντα.
Ευχόμαστε στο νεαρό αθλητή Γιώργο Καλαϊτζή τα καλύτερα. 
http://iteasports.blogspot.gr/

polo (1)

polo
polo (3)
polo (4)
polo (5)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου