Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Φωκίδας για το περιστατικό της Ιτέας

                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κατάσταση που βιώνει η πατρίδα και οι συμπολίτες μας είναι τραγική. Όμως, η λύση στα προβλήματα του Ελληνικού Λαού ποτέ δεν επήλθε με την Βία.

Αντίθετα όταν επεκράτησε η ψυχραιμία και η λογική η πατρίδα μεγαλούργησε.
Καταδικάζουμε το γεγονός που συνέβη στην παραλία της Ιτέας,...

γιατί, θεωρούμε ότι, κανένας δεν μπορεί να χρησθεί αυτόκλητος Σωτήρας ή υπερπατριώτης.

Δεν είναι δυνατόν μία μειοψηφία του Ελληνικού Λαού να θεωρεί εαυτόν της «ΚΡΑΤΟΣ», πολύ δε περισσότερο οι πολίτες να περιμένουμε με λόγχες και όπλα να δοθεί λύση στα προβλήματα μας. Το αποτέλεσμα θα είναι εμφύλιος πόλεμος.

Ο ρόλος της Χρυσής Αυγής με την είσοδό της στην Βουλή είναι, να καταθέσει τις προτάσεις της για την έξοδό μας από την κρίση.

ΠΑΣΟΚ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ

2 σχόλια:

  1. "Ο ρόλος της Χρυσής Αυγής με την είσοδό της στην Βουλή είναι, να καταθέσει τις προτάσεις της για την έξοδό μας από την κρίση."
    Είμαι σίγουρος πως δεν το πιστεύετε πολύ αυτό γιατί ούτε οι ίδιοι το πιστεύουν. Ο χαζός κόσμος τους ψήφισε για να δείρουν τους βουλευτές. Τόσο μυαλό εχουν. Αλλά τώρα όλους θα μας δέρνουν. Χθες ο Μιχαλολιάκος καλούσε στα όπλα τους στρατιώτες του! Γιατί έτσι τους έχει γαλουχήσει... στρατιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν περιμενα κατι αλλο απο το πασοκ. ακου να καταθεσει προτασεις η χρυση αυγη.ε αφου υπαρχουν κοροιδα ακομα καλα κανουν και μας δουλευουν. πασοκ=γλυψιματιες του βενιζελου. αντε να παρετε κανα κοκαλακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή