Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Bild: Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος. Οι μάσκες των κυβερνώντων έπεσαν

 Οι Γερμανοί είναι έξαλλοι γιατί έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι υπάρχει περίπτωση αύριο να μην εκλέξουμε κυβέρνηση εκλεκτή του Χριστοφοράκου και των συμφερόντων τους. Υπάρχει η περίπτωση να αποτινάξουμε την κατοχή και να ελευθερώσουμε την χώρα μας.
Ο λόγος του εκνευρισμού τους είναι το γεγονός ότι επιπλέον εκτός απο το εσωτερικό και στο εξωτερικό, το μέτωπο ενάντια στην χώρα μας τρίζει και σπάει.
Μία πτώση της Ελλάδας θα συμπαρασύρει Ιταλία Ισπανία Ιρλανδία και Γαλλία . Πόσες απο αυτές τις χώρες θα μπορέσει να πείσει η Γερμανία να αυτοκτονήσουν χτυπώντας την Ελλάδα για να συνεχίσει τους εκβιασμούς και να επιβάλει την παντοδυναμία της.;
Διαβάστε το κείμενο και τους χαρακτηρισμούς , αυτά τα αφεντικά εκφράζουν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.
Iteanet

Μετά τους Financial Times Deutschland και η ευρείας κυκλοφορίας ταμπλόιντ Bild προειδοποιεί μέσω επιστολής της τους έλληνες ψηφοφόρους ότι «εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία, θα σταματήσουμε να πληρώνουμε»

Γραμμένη στα ελληνικά και στα γερμανικά, η επιστολή της Bild γράφει μεταξύ άλλων: «Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε. Αλλά εδώ ...
και πάνω από δύο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ».

«Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε. Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ το θέλουμε. Είναι στο χέρι σας», συνεχίζει η Bild.

Και η επιστολή καταλήγει: «Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής. Και πολύ φοβόμαστε: δεν το έχετε καταλάβει ακόμα. Φιλικά, η BILD σας».

Η επιστολή, με τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος» και υπέρτιτλο «Μια επιστολή της Bild από ανησυχία για την Ευρώπη», συνοδεύεται από εισαγωγικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου «κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή το εάν η κρίση θα κορυφωθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη».

1 σχόλιο:

  1. Δεν εμπιστεύονται τις μαριονέτες τους και αναλαμβάνουν μόνοι τους δράση.
    Τα παίζουν όλα για όλα γιατί έχουν καταλάβει τι περιμένει τους φίλους τους στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή