Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ 13-16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Για 4η συνεχή χρονιά τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ιστιοπλοΐας Optimist ΙΤΕΑ 2012

O Δήμος Δελφών σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, διοργανώνει από την 13η Ιουνίου έως την 16η Ιουνίου τους «Πανελλήνιους Αγώνες Κυπέλου εντεκάχρονων παιδιών Optimist 2012» και στη συνέχεια από ...
21 έως 26 Ιουνίου το «Πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist 2011», στον κόλπο της Ιτέας.

 Περισσότεροι από 1700 αθλητές, προπονητές, κριτές, συνοδοί και γονείς, για δέκα ολόκληρες ημέρες, καθιστούν την Ιτέα και το Δήμο μας, Πανελλήνιο Κέντρο Ιστιοπλοΐας.

Η διοργάνωση αυτή, εντάσσεται στο σχεδιασμό της εναλλακτικής προώθησης του Δήμου Δελφών και της Φωκίδας και ήδη υλοποιείται για Τέταρτη συνεχή χρονιά. Ξεκίνησε το 2009, με αποκλειστικές ενέργειες και χρηματοδότηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας με τη στήριξη του τότε Δήμου Ιτέας και του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας.

Ο Δήμαρχος Δελφών κ. Νικόλαος Φουσέκης δήλωσε σχετικά:

«Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο και τα μέλη της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για την άριστη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια στη διοργάνωση των αγώνων.

Πιστεύουμε ότι ο στόχος που θέσαμε από την πρώτη χρονιά της διοργάνωσης των αγώνων, ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας τότε, οι αγώνες αυτοί να γίνουν θεσμός στην Ιτέα, επέτυχε.

Καλωσορίζουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ιστιοπλοΐας καθώς και όλους τους συνοδούς τους στο Δήμο Δελφών και τους ευχόμαστε καλή διαμονή και καλούς αγώνες.»

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 σχόλια:

  1. 47.000 θα στοιχίσει στο δήμο η διοργάνωση,που τα βρίσκουν τώρα τα λεφτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή