Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Tεμάχισαν φορτηγά και ... τα εξαφάνισαν από εργοτάξιο εταιρείας στο Σκάλωμα !

 Όλα έγιναν χθες τα ξημερώματα όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλλαν στο εργοτάξιο μεγάλης τεχνικής εταιρείας στο Σκάλωμα Δωρίδας. Οι δράστες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του lepanto TV, με την βοήθεια του σκοταδιού παραβίασαν την καμπίνα ενός φορτηγού οχήματος με γερανό. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε ένα άλλο τετραξονικό φορτηγό της εταιρείας και ακολουθώντας την ίδια μέθοδο το έβαλαν μπροστά.

Οι δράστες οδήγησαν τα οχήματα σε ένα ερημικό σημείο του εργοταξίου και εκεί χρησιμοποιώντας οξυγόνα και άλλα μηχανήματα κοπής, διέλυσαν το τετραξονικό ...

αρπάζοντας την μηχανή του και άλλα αντικείμενα που τους φάνηκαν χρήσιμα.

Αφού τα φόρτωσαν στο γερανοφόρο όχημα, ακολούθησαν ένα παράδρομο που οδηγεί στην εθνική οδό Ναυπάκτου Ιτέας και κατευθύνθηκαν προς την Ιτέα.

Το πρωί ο ιδιοκτήτης της τεχνικής εταιρείας, μηχανικός Δημήτρης Σακελλάρης, και οι εργαζόμενοι παρατήρησαν  τα σημάδια της παραβίασης του εργοταξίου και γρήγορα είδαν την απώλεια του γερανοφόρου οχήματος αλλά και τετραξονικού.

Ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έφθασαν στο σημείο και περισυνέλεξαν στοιχεία που ίσως τους οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών πράγμα αρκετά δύσκολο καθώς από τις πρώτες πληροφορίες φάνηκε πως οι δράστες είχαν πάρει όλα τα μέτρα για να μην προδώσουν τα στοιχεία τους.

Ο Δημήτρης Σακελλάρης  μίλησε για ένα πρωτόγνωρο περιστατικό και για επαγγελματίες που ήξεραν τι ήθελαν και το άρπαξαν.

Παράλληλα εξέφρασε και τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι οι δράστες γνώριζαν έξοδο διαφυγής τους από το εργοτάξιο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Φαίνεται πως ή γνώριζαν καλά την περιοχή, ή είχαν κάποιον συνεργάτη που γνώριζε πράγματα και καταστάσεις. Οι κάμερες ασφαλείας του εργοταξίου δεν έχουν καταγράψει οτιδήποτε και έτσι οι έρευνες συνεχίζονται στα τυφλά.

http://dorida.blogspot.com/2012/05/t.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου