Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ιεράπετρα: Μαθήτρια καταγγέλλει βιασμό από ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής

Μια απίστευτη υπόθεση είδε στο φως της δημοσιότητας με αφορμή τις καταγγελίες για ναζιστική προπαγάνδα και στρατολόγηση νεαρών μαθητών από καθηγητή, και μάλιστα διευθυντή σχολείου, στην Ιεράπετρα.
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ


Μετά την απόφαση τη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου, να διαγράψει από το Σύλλογο τον Πετράκη με την αιτιολογία ότι διέσπειρε ναζιστική προπαγάνδα και στρατολογούσε μαθητές μέσα στα Σχολεία και τα Γυμναστήρια της πόλης, το κουτί της Πανδώρας άνοιξε και το αυγό του φιδιού γέννησε το μόρφωμά του.
Ο κ. Καλλιμάντζαλης Βασίλειος, πρόεδρος της ΕΛΜΕ,, κατήγγειλε από το βήμα του Ρ/Σ ...
σταθμού του ΗΧΩ 99.8, τη δράση του συγκεκριμένου ατόμου και εξήγησε το πώς η ΕΛΜΕ προχώρησε στην απόφαση αυτή.
Από νωρίς το πρωί, η "άλλη πλευρά" διεκδικούσε αντίλογο με το πρόσχημα ότι ένας άνθρωπος λοιδορείται δημόσια κι έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτουν.
Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του Πετράκη, κα Φλεβαράκη Μαρία, υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Λασιθίου με τη Χρυσή Αυγή, απαίτησε να βγει ο σύζυγός της στον αέρα για να διαψεύσει τις "ανήθικες" σε βάρος του κατηγορίες...
Έτσι έγινε. Ο "καθηγητής" τηλεφώνησε, τοποθετήθηκε δημόσια με προκλητικό ύφος και αισθανόμενος ότι πήρε τη ρεβάνς του, έκλεισε ως Καρδηνάλιος! 
Η συνέχεια είναι σοκαριστική.

Ακροάτρια που άκουγε τις δηλώσεις, κάλεσε στο σταθμό και κατήγγειλε ότι από τον συγκεκριμένο κύριο υπέστη κατά συρροή βιασμούς όταν ήταν ανήλικη και εκείνος γυμναστής και ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια στην πόλη που έχουν υποστεί τα ίδια.
 
Στο βάθος φαίνεται εμπλοκή βουλευτή που συγκάλυψε την υπόθεση λόγω κουμπαριάς (είναι κουμπάρος του Πλακιωτάκη, βουλευτή Λασιθίου της ΝΔ και υπουργού της κυβέρνησης Καραμανλή.) με τον διευθυντή.
Η εισαγγελία Λασιθίου ζήτησε άμεσα το ηχητικό από τον ραδιοφωνικό σταθμό.
Ακούστε την συγκλονιστική μαρτυρία
 

5 σχόλια:

  1. ενας βιασμος παιδικης ψυχης γινεται αφορμη για πολιτικες διενεξεις.αν εκει στην ιεραπετρα υπαρχει λιγο αξιοπρεπεια αν ειστε αντρες να κανετε τη μουρη αυτου του μαλακα κιμα χωρις αμφιβολια για το κακο που εκανε.αν αξιζει καποιος παραδειγματικη τιμωρια ειναι αυτος που παιρνει την αθωοτητα απο ενα παιδι.μπορει να ηταν παιδι σας.το οτι ηταν χρυση αυγη δεν εχει σημασια γαμω την δημοσιογραφια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε ομάδα έχει το προφίλ μελών που της ταιριάζει. Όταν ήρθαν οι Ναζί στην Ελλάδα με ποιούς νομίζεις οτι συνεργάστηκαν , με τα αποβράσματα και τους πιο ανεγκέφαλους απο τους μηχανισμούς εξουσίας, αστυνομικούς ή στρατιωτικούς. Οι διεφθαρμένοι και όσοι έχουν εκπαιδευτεί να μην σκέπτονται αλλά να εκτελούν εντολές είναι οι πρώτοι που συγκροτούν όλα τα φασιστικά κόμματα και το παρακράτος. Ο Μιχαλολιάκος που είναι αρχηγός είναι ιδιοκτήτης ερωτικού ξενοδοχείου στον ¨Αγιο Παντελεήμονα, , κάποια άλλα μέλη είναι καταδικασμένα ή υπόδικα για φόνους ληστείες και επιθέσεις. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι λέει ο λαός μας.
    Όσο για την δημοσιογραφία, δεν έχουμε καμία σχέση με αυτή, εμείς κάνουμε την πλάκα μας και λέμε τις απόψεις μας.
    Γυάλισε τις αρβύλες σου, βάρα προσοχή στον αρχηγό σου και εκτέλεσε χωρίς αντίρρηση ότι σε διατάξει, μόνο να εύχεσαι να μην σε διατάξει να καταστραφείς, γιατί δεν καταλαβαίνεις και θα καταστραφείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απλα ηθελω να τονισω οτι θελει κρεμασμα,ας ειναι οτι θελει κ ας πιστευει οτι θελει.το θεμα μας δεν ειναι τι ψηφιζει αλλα οτι κανει κακο σε παιδια.
    θελω να πω,επρεπε να ειναι ναζι για να αναδειχθει ενα τοσο σοβαρο θεμα?την κοπελιτσα αν την ακουσες δεν την νοιαζει τι ειναι αυτος..αλλα τι της εκανε.συγγνωμη, δεν διαφωνω μαζι σας.συμφωνω οτι αυτοι ειναι φανατισμενοι..εγω δεν ειμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε αναγνώστη, στην τελευταία πρόταση του πρώτου σχολίου σου υπάρχει ψυχική ένταση και στην τελευταία πρόταση του δεύτερου σχολίου λέτε οτι δεν είστε φανατισμένος. Δέχομαι αυτά που λέτε, ίσως να παρεξήγησα παρερμηνεύοντας τα αίτια της ψυχικής έντασης.
    Για την ουσία τώρα. Αν ήσουν σε μια μικρή επαρχιακή πόλη και είχες υποστεί αυτά που υπέστη η Κατερίνα και κατόπιν έβλεπες αυτόν τον άνθρωπο δίπλα σου μαζί με άλλους φασίστες να ηγείται σε προεκλογικές ροπαλο-παρελάσεις και άλλες εκδηλώσεις πως θα αισθανόσουν; θα έλεγες ότι δεν έχουν σχέση οι "...πολιτικές του απόψεις". Τον άνθρωπο αυτόν τον διέγραψε η τοπική ΕΛΜΕ μετά από προεκλογικά επεισόδια στον Άγιο Νικόλαο. Μόλις τον διέγραψε η ΕΛΜΕ η Κατερίνα βρήκε το θάρρος να μιλήσει, πιστεύεις ότι είναι τυχαίο , χρονική σύμπτωση. Δεν νομίζω ο φασισμός στηρίζεται όχι στην ιδεολογία αλλά στην τρομοκρατία και μόλις αυτή σπάει τα στόματα ανοίγουν.
    Εξάλλου η λογική αυτών των ομάδων είναι η εξουσία και η επιβολή επάνω στα μέλη τους και η υποταγή στον τοπικό ή τον ανώτερο...φύρερ. Αυτή η αυστηρή ιεραρχία οδηγεί σε ανεξέλεγκτες σχέσεις και αποτελεί καταφύγιο προβληματικών ανθρώπων. Όσο για το ποιόν των μελών της οργάνωσης αυτής δεν είναι και το καλύτερο, νταβατζιλίκι, ληστείες, προστασία κλπ γιατί να τους αποσυνδέσουμε λοιπόν απο αυτό το γεγονός; Είναι ενδεικτικό των μελών της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ίδια δεν είχαν γίνει και με ένα προπονητή στο Ρέθυμνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή