Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ο ΦΩΚΙΚΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ 2-0

Πανηγύρια  στην Άμφισσα με υποσχέσεις για το μέλλον

Την παραμονή του στη Football League ( Β΄εθνική) εξασφάλισε ο Φωκικός στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο οποίος παρουσία 1.800 φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας, νίκησε 2-0 την Λάρισα και έβαλε από κάτω τον Αγροτικό Αστέρα που υποβιβάζεται ...
μαζί με τον Εθνικό Αστέρα Καισαριανής και τον Διαγόρα Ρόδου.
Ο Καλλέργης με γυριστό σουτ στο 57' και ο Διαμαντόπουλος με πέναλτι στο 75' (το κέρδισε ο Καλλέργης από τον Πρίφτη) ήταν οι σκόρερ των νικητών, που είχαν και δύο δοκάρια: Στο 39' και στο 54' με τον Φαρμάκη σε φάουλ και κόρνερ αντίστοιχα.

Διαιτητής ήταν ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ο οποίος "κιτρίνισε" τους Φαρμάκη, Καλλέργη από τον Φωκικό και τους Γκαλίτσιο, Πλιάγκα από την Λάρισα.

Για την μεγάλη νίκη παραμονής στη κατηγορία ο Διευθυντής των μεταλλείων της S&B Γιάννης Σανούδος έδωσε πρίμ 10.000 ευρώ στους παίχτες , που θα προστεθεί σε αυτό της Διοίκησης .

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Φωκικού ¨κουδουνάδες¨ είχαν δώσει μάχη από νωρίς στη πόλη ξεσηκώνοντας τον κόσμο για να βρεθεί στο γήπεδο ενώ έξαλλα ήταν τα πανηγύρια μετά το τέλος του αγώνα σε όλη την πόλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων,
ΦΩΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Φαρμάκης, Θωμόπουλος, Κουρελής, Κωστόπουλος, Μπουλούλης, Καλλέργης, Σκαρίμπας, Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (81' Σίλας), Κανελλόπουλος (79' Νικόλτσης).
ΛΑΡΙΣΑ: Πρίφτης, Παπαγεωργίου, Γκαλίτσιος, Φωτιάς, Καρανίκας (65' Χασομέρης), Τσιάρας, Μπλέντι, Σιατραβάνης (64' Βούζας), Γκρούμπιεσιτς, Λαζιμάν, Πλιάγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου