Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Πρόσκληση Εθελοντών για το RALLY ACROPOLIS 2012 από το Δήμο Δελφών

Ο Δήμος Δελφών, σε συνέχεια των ενεργειών του για την υποστήριξη της φετινής διοργάνωσης του Rally Acropolis, ενημερώνει και επίσημα τους φίλους του αθλήματος αλλά και τους ενδιαφερόμενους ότι εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να προβούν στην αίτηση εθελοντή του Αγώνα. 
Ο Δήμος Δελφών, θερμός υποστηρικτής της ιδέας για επαναφορά του μεγάλου αυτού Αγώνα στον τόπο μας, υποβοηθά το έργο της Οργανωτικής Επιτροπής και στέλνει ...κάλεσμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους για ενεργή υποστήριξη στους τομείς της επικουρικής βοήθειας, της ασφάλειας και του περιβάλλοντος.

Ειδικές αιτήσεις εθελοντών περιμένουν τους ενδιαφερόμενους έτσι ώστε να δοθεί το μήνυμα της ενεργούς συμμετοχής της τοπικής κοινωνίας σε μία εθνική προσπάθεια που προβάλει τον τόπο μας και που στο παρελθόν αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την Ελλάδα και τον κόσμο.

Συντονιστής της υποστηρικτικής και εθελοντικής δράσης εκ μέρους του Δήμου Δελφών είναι ο κ. Ανδρέας Σολτάτος, με τον οποίο μπορεί να επικοινωνεί ο κάθε ενδιαφερόμενος. Να θυμίσουμε ότι η ημέρα διεξαγωγής του Rally Acropolis 2012 στο Δήμο μας είναι η Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 με το πρόγραμμα δράσης να ξεκινά από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα.

Για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών δράσης, για ενημέρωση, και σχετική πληροφόρηση, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το: 6946 398888. Ας βοηθήσουμε όλοι όσοι μπορούμε και ας δείξουμε ότι ο τόπος μας αξίζει την επιστροφή του Αγώνα στις ομορφότερες στιγμές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου