Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Συμπλοκή ανένταχτων αριστερών και χρυσαυγιτών στη πλατεία της Λιβαδειάς, συνεχίζουν τις προκλήσεις

Φασίστες με παλούκια στα χέρια και
με την κάλυψη της αστυνομίας
 Η ανύπαρκτη Χρυσή Αυγή με τις πλάτες των οικονομικά κυρίαρχων ανοίγει τον κύκλο του αίματος και στην Στερεά Ελλάδα.
Την λέμε ανύπαρκτη γιατί στην Στερεά Ελλάδα δεν μπόρεσε να συμπληρώσει ούτε τους μισούς υποψήφιους βουλευτές για τις εκλογές και όπως αναφέρουν και οι ίδιοι είναι ελάχιστοι. Με την βοήθεια των ΜΜΕ των δημοσκόπων και τις πλάτες της αστυνομίας και του παρακράτους προσπαθούν να επιβάλουν την φασιστική καταστολή στην Ελληνική κοινωνία. Χθες στην Λιβαδειά παρουσιάστηκαν 4 υποψήφιοι ...
βουλευτές της μαζί με 8 άτομα του υπό ίδρυση πυρήνα τους της Βοιωτίας.
Η παρουσία τους δεν ήταν όπως των άλλων κομμάτων συντεταγμένοι και με παρέλαση κρατώντας παλούκια και φωνάζοντας συνθήματα μίσους πήγαν να προκαλέσουν την τοπική κοινωνία.
Ομάδα πολιτών που βρέθηκε στον δρόμο τους  λογομάχησε μαζί τους και δεν άργησαν να χρησιμοποιηθούν κλαδιά δέντρων και καρέκλες ενάντια στα παλούκια και τις προκλήσεις των φασιστών, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.
Στην συνέχεια με την προστασία της αστυνομίας συνέχισαν την διανομή του προεκλογικού υλικού τους, απέναντι σε οργισμένο κόσμο που τους αποδοκίμαζε.
Μετά από τα γεγονότα αυτά προσήχθησαν από την Αστυνομία 26 άτομα τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα χωρίς κατηγορίες .

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Η Δημοκρατική Αριστερά Λιβαδειάς αποδοκιμάζει την στρατιωτικού τύπου εμφάνιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η Δημοκρατική Αριστερά Λιβαδειάς  αποδοκιμάζει την πρωτόγνωρη  εμφάνιση και προκλητική  παρέλαση στρατιωτικού τύπου μεταφερομένων μελών της  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους δεντρικούς δρόμους της Λιβαδειάς και τις σκηνές βίας που ακολούθησαν.
Η παρουσία τους είναι ακόμη μια ευκαιρία να σκεφτούμε την αξία του Δημοκρατικού πολιτεύματος και την ανάγκη να ηττηθεί η ακροδεξιά που επιχειρεί να σηκώσει κεφάλι.                   
                                
                                                             ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
 
Για αύριο Σάββατο ο περιφερόμενος αυτός θίασος έχει προγραμματίσει επίσκεψη για να χαιρετίσει ναζιστικά και στο μαρτυρικό Δίστομο.
Δείτε τι γράφει το τοπικό μπογκ
 

Αίσχος - Ντροπή - ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. Έρχεται αύριο η ναζιστική οργάνωση, χρυσή Αυγή, στο Δίστομο


Σας ενημερώνουμε ότι αύριο 28 Απριλίου 2012, η ναζιστική -  φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, οι γνωστοί νοσταλγοί του Χίτλερ, έχουν προγραμματίσει επίσκεψη στον Μαρτυρικό τόπο του Διστόμου. ( ΚΛΙΚ ΕΔΩ )
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, που πλήρωσαν οι πρόγονοί τους με αίμα τον ναζισμό και τον φασισμό, να κινητοποιηθούν και να παρεμποδίσουν την παρουσία αυτών, που είκοσι χρόνια πριν
( σε ανάλογη ΄΄επίσκεψη΄΄), προσπάθησαν να βεβηλώσουν την μνήμη των συμπολιτών μας, που σφαγιάστηκαν από τους ομοϊδεάτες τους.
Ή ΝΑΖΙ – Ή ΜΑΖΙ
 
Φωκίδα 
Στην Φωκίδα ο υποψήφιός τους Λέκος απο ότι μάθαμε γίνεται πολύ συχνά αποδέκτης της αντίδρασης του απλού κόσμου απέναντι στον Ναζισμό και τον Φασισμό  και αποδοκιμάστηκε σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις σε καφενεία της Άμφισσας και της Δεσφίνας που θέλησε να παρουσιαστεί
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου