Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε καταστήματα, στην Ιτέα Φωκίδας.



ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Συνελήφθη ένας 26χρονος για διακεκριμένες κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας. Ο ανωτέρω δράστης είχε συλληφθεί και τον προηγούμενο μήνα για παρόμοια αδικήματα στην Κίρρα Φωκίδας.  

Εξιχνιάσθηκαν, χθες (05-04-2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, τρεις (3) κλοπές - διαρρήξεις σε καταστήματα στην Ιτέα Φωκίδας. Συνελήφθη ένας 26χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορές ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, χθες νωρίς το πρωί ο 26χρονος, αφού έσπασε την τζαμαρία καταστήματος ιδιοκτησίας ...
27χρονης ημεδαπής στην Ιτέα, εισήλθε και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (20) περίπου ευρώ, ενώ κατανάλωσε και διάφορα τυποποιημένα φαγώσιμα είδη.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ιτέας που περιπολούσαν στην περιοχή, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, αντιλήφθηκαν τη διάρρηξη, εντόπισαν τον 26χρονο δράστη εντός του καταστήματος και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 26χρονος είχε διαρρήξει νωρίτερα στην ίδια περιοχή :
• Κατάστημα - αναψυκτήριο, ιδιοκτησίας 34χρονου ημεδαπού, αφαιρώντας από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ σε κέρματα, προκαλώντας παράλληλα φθορές στην είσοδο του καταστήματος και στην ταμειακή μηχανή.
• Κατάστημα - γαλακτοπωλείο, ιδιοκτησίας 32χρονου ημεδαπού, όπου αφού έσπασε τη τζαμαρία, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ επίσης κατανάλωσε διάφορα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (33) ευρώ, ενώ στο κατάστημα της 27χρονης, βρέθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε, ένας σιδερένιος λοστός μήκους (16) εκατοστών, που όπως προέκυψε, χρησιμοποίησε ο δράστης για τη διάπραξη των κλοπών-διαρρήξεων.
Ο 26χρονος είχε συλληφθεί και την 06-03-2012 στην Κίρρα Φωκίδας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών (σχετικό το από 6-3-2012 Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας).
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες (05-04-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Άμφισσας.
http://lamiastar.gr

1 σχόλιο: