Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Αντιφασιστική παρέμβαση στην Ιτέα

Αντιφασιστικό αφισάκι κυκλοφόρησε στους τοίχους της Ιτέας.

Το κείμενό της Αφίσας:
Όχι δεν είναι εφιάλτης! Είναι πέρα για πέρα πραγματικότητα. Η λαίλαπα κράτους και αφεντικών δεν έχει αφήσει κανένα περιθώριο γι άλλο ύπνο. Ξυπνάτε! Κάθε μέρα καταργούνται κοινωνικές κατακτήσεις και κατακρεουργείται κάθε δικαίωμα διεκδίκησης τους. Αφεντικά μαυραγορίτες τοκογλύφοι , μαφιόζοι και παρακρατικοί κάνουν πάρτι!
Κόσμος "ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ" κι άλλοι μετράνε ...
ψηφαλάκια και ψάχνουν για πελάτες. Ταυτόχρονα τα τσιράκια της Χρυσής Αυγής βγήκαν από τις τρύπες τους διεκδικώντας και αυτά κάτι από το μεγαλείο του παππού Αδόλφου... Όσων λοιπόν η μνήμη έχει εξασθενήσει να τους θυμίσουμε ότι απόγονοι των Χιτών, Ταγματασφαλιτών, Ρουφιάνων και δοσίλογων δεν χωράνε
ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ


Αναφέρεται λοιπόν η αφίσα στην προσπάθεια εμφάνισης φασιστών στην περιοχή με την μορφή της Χρυσής Αυγής. 
Μερικά γνωστά άτομα υμνητές της χούντας που στελέχωσαν και το ΛΑΟΣ στην προηγούμενη περίοδο, βρήκαν καινούργια στέγη προσωπικής προβολής στην παρακρατική συμμορία τς Χρυσής αυγής , οι κολοτούμπες τους δεν έχουν τέλος. 
Όλοι γνωρίζουν ότι οι φασίστες δεν ήταν ποτέ με το μέρος του λαού αλλά ήταν με το μέρος του μεγάλου κεφαλαίου. Από τον Χίτλερ που έκανε τις πλάτες στους βιομηχάνους και είχε αντιπρόσωπο τον παππού Χριστοφοράκο της Siemens, μέχρι την Χούντα και τα σημερινά ακροδεξιά και φασιστικά κόμματα της Ευρώπης που συμμετέχουν σε κοινοβούλια και κυβερνήσεις. Παντού χτυπάνε τους εργαζόμενους φροντίζοντας για τα συμφέροντα των  μεγάλων αφεντικών . Οι κολοτούμπες τους δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας. Δεν αποτελούν απάντηση στα μνημόνια και την φτώχεια αλλά ακριβώς το αντίθετο, αποτελούν τα μέσα και τα όργανα επιβολής της φτώχειας και του φασισμού σε ολόκληρη την κοινωνία.
Iteanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου