Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Πού πάνε τα χρηματα απο τις ανεμογεννήτριες που τους τάξανε στην Βουνιχώρα

Ανεμογεννήτριες και Φωτοβολταϊκά στην Βουνιχώρα
Αίτηση κατέθεσαν κάτοικοι της Βουνιχώρας, στη Φωκίδα ζητώντας ενημέρωση σχετικά με την καταβολή του ειδικού τέλους από την εγκατάσταση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, ικανό χρηματικό ποσό το οποίο δικαιούνται. 
Α Ι Τ Η Σ Η
Κατοίκων Βουνιχώρας Φωκίδος
δια του εκπροσώπου
Μαργαρίτη Ν. Γεωργίου
Βουνιχώρα Φωκίδος
Προς : Τοπική Κοινότητα
Βουνιχώρας
Κοιν : 1. Δήμαρχο Δήμου Δελφών...

(κ. Φουσέκη Νικόλαο)
2. Αντιδήμαρχο ΔΕ Γαλαξιδίου
(κ. Καραγιάννη Βασίλειο)
3. Αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών
(κα. Λαϊνη – Κολλιαλή Παναγιώτα)
4. Αιολικό Πάρκο «ΑΕΤΟΣ»
(κ. Παναγιωτόπουλο Αθανάσιο)
ΘΕΜΑ: «Καταβολή ειδικού τέλους από εγκατάσταση ΑΠΕ».
Σύμφωνα με το νόμο 3468/2006 άρθρο 25 και όπως αυτός τροποποιήθηκε από το νόμο 3851/2010 άρθρο 7 περί ειδικού τέλους, για περιοχές και καταναλωτές στις οποίες εγκαθίστανται έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, το χωριό της Βουνιχώρας δικαιούται να εισπράξει τα ανάλογα ποσά από τα έργα που έχουν εγκατασταθεί σε δική του εδαφική έκταση.
Βλέποντας μέχρι σήμερα πως το ειδικό τέλος δεν έχει πιστωθεί στους λογαριασμούς των οικιακών καταναλωτών αλλά και πως δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποιο έργο στο χωριό μας που να αφορά περιβαλλοντικές δράσεις ή έργα τοπικής ανάπτυξης και κοινωνικής υποστήριξης, όπως προβλέπεται από τους παραπάνω νόμους, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εάν έχει καταβληθεί το ειδικό τέλος από την εγκατάσταση και λειτουργία έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Τοπική μας Κοινότητα. Σε περίπτωση που έχει όντως καταβληθεί θα θέλαμε να πληροφορηθούμε το ύψος του χρηματικού ποσού και τον προγραμματισμό που έχετε ενεργήσει για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού ποσού.
Με εκτίμηση
Συνημμένα:
Τέσσερις (4) σελίδες υπογραφών
http://lamiastar.gr

1 σχόλιο:

  1. σας γ....σανε τα βουνα,ζητατε τωρα κ τα γ...σατικα,με το μαλακο καπεταναιοι γιατι μπορει να τσαντιστουνε οι νταβατζηδες σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή