Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

«ΘεατροΠαιχνιδίσματα» "Μαύρη Παρηγοριά" & "Η Τέχνη της Ζωής"


Το Παιδικό Εργαστήρι

«ΘεατροΠαιχνιδίσματα»


Παρουσιάζει την
Θεατρική Παράσταση
"Μαύρη Παρηγοριά"

& τους θεατρικούς κινητικούς αυτοσχεδιασμούς
"Η Τέχνη της Ζωής"
Κυριακή 4 Μαρτίου 2012ρα 7:00 μ.μ....






ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


ΙΤΕΑ

Το Παιδικό Εργαστήρι  «ΘεατροΠαιχνιδίσματα»
κλείνει πέντε χρόνια λειτουργίας φέρνοντας τα παιδιά της πόλης μας σε επαφή με το θέατρο, τη ζωγραφική, τη κεραμική, το κουκλοθέατρο, τη κατασκευή μακέτας, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, το θεατρικό παιχνίδι και το θέατρο σκιών.
Στόχος μας είναι τα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά καλλιεργώντας το ταλέντο τους και την αισθητική τους, ώστε να δημιουργηθούν ώριμοι άνθρωποι με αξίες και αυτοπεποίθηση.
Τα προγράμματά μας είναι εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά βασισμένα σε σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, όπου το παιδί είναι πρωταγωνιστής, έρχεται σε  επαφή με το πραγματικό κόσμο, αναπτύσσει την επικοινωνιακή του ικανότητα, μαθαίνει να βάζει στόχους και να προχωρεί στην υλοποίησή τους.
Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά ένα νέο τρόπο δημιουργικής απασχόλησης.
Η Υπεύθυνη του Παιδικού Εργαστηρίου
Βίλλα - Δαραδήμου Αναστασία
Τηλ. 22650 32337, 6945925544
Λίγα λόγια για το έργο
Η Μαγδαληνή Τουρλουμπή πενθεί για το χαμό του άντρα της. Έτσι αποφασίζει να τα βάψει όλα μαύρα - στην κυριολεξία! Σπίτι δεν τρώνε παρά ψωμί μαύρο, ελιές μαύρες, χαβιάρι μαύρο και κρασί μαύρο! Για διακόσμηση δε, έχουν κρατήσει το χάρτη της Μαύρης Θάλασσας και τα πορτραίτα του Μαυροκορδάτου και του Μαυρομαρά! Έδιωξε ακόμα και την υπηρέτριά της επειδή είχε  γαλανά μάτια! Για να την αντικαταστήσει, προτιμάει να προσλάβει έναν υπηρέτη, επειδή είναι μαύρος, τον Γιουσούφ.
Τι αλλάζει με την άφιξη του Γιουσούφ στο σπίτι της Μαγδαληνής Τουρλουμπή;
Η τέχνη που τολμά η θεατρική ομάδα "Μίμου Άπτου" καλείται όχι για να λύσει τις απορίες, αλλά για να σας βάλει σε πειρασμό να τις δημιουργήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου