Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Κυκλοφόρησε η "Ελευθεροτυπία των εργαζομένων" - απεργιακό 56σέλιδο φύλλο, όσες και οι μέρες απεργίας

Με κεντρικό τίτλο "διάλυση στο πολιτικό σύστημα και στον κοινωνικό ιστό", κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου του 2012 απεργιακό φύλλο των εργαζομένων στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία".

Με την συμπλήρωση 56 ημερών απεργίας στην Ελευθεροτυπία, οι εργαζόμενοι -όπως επισημαίνουν σε επιστολή που αποστέλλουν προς τους αναγνώστες της εφημερίδας- θέλουν να κρατήσουν ζωντανή την εφημερίδα για όσο διάστημα διαρκεί η απεργία. "Να επανασυνδεθούμε με τους αναγνώστες, να δηλώσουμε παρόντες ως εργαζόμενοι και ως απεργοί και να ...εντείνουμε τον αγώνα μας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας", επισημαίνουν σε άρθρο στην πρώτη σελίδα της 56σελιδης έκδοσης - όσες και οι ημέρες της απεργίας των δημοσιογράφων στην Ελευθεροτυπία μέχρι σήμερα.


2 σχόλια:

  1. "...Να επανασυνδεθουν,λεει, με τους αναγνωστες",ετσι αναφερουν οι απεργοι εργαζομενοι,εκδοτες πλεον. Ποιος εμπιστευεται τον εντυπο τυπο,που "διαμορφωνει συνειδησεις" κατα το δοκουν του καθε εκδοτη,διευθυντη,αρχισυντακτη,δημοσιογραφου κλπ.κλπ.
    Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
    ειναι Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ(!!!) , αντε και η ημερομηνια ( με καθε επιφυλλαξη το δευτερο).

    Αρμαγεδδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους!! Μακάρι αν και όταν βγάλουν καμιά άκρη με τη Μάνια, να προχωρήσουν σε μια συλλογική εκδοτική προσπάθεια, πιστή στην καλή παράδοση της Ελευθεροτυπίας. Άλλωστε οι αστικές φυλλάδες καταρρέουν αφού δεν είναι ούτε για να τυλίξεις μπακαλιάρο πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή