Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Πρωτοβουλία κατοίκων «ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΔΕΗ»

Πρωτοβουλία κατοίκων «ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΔΕΗ»
Συγκέντρωση Τρίτη 10/1/2012 στις 8.30μμ Δημαρχείο Ιτέας

Ως γνωστόν το Δημοτικό Συμβούλιο στις 22/11/2011 μετά τη συγκέντρωση εκατοντάδων υπογραφών κατοίκων πήρε απόφαση να καλύψει και νομικά αλλά και πρακτικά (με την επανασύνδεση του ρεύματος σε περίπτωση διακοπής από τη ΔΕΗ) τους κατοίκους που δεν θα πληρώσουν το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ. Υπεύθυνος για τη νομική στήριξη των κατοίκων ορίστηκε από το Δήμο ο δικηγόρος κ. Ταλαμάγκας με τον οποίο...
έγινε συνάντηση επιτροπής στις 4/1/2012 και ενημέρωση.
Επειδή με τον καινούργιο χρόνο άρχισαν να έρχονται οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ με τη δεύτερη δόση του χαρατσιού (για όσους πλήρωσαν τη πρώτη) και με ολόκληρο το ποσόν για όσους δεν πλήρωσαν τη πρώτη δόση καλούμε τους κατοίκους για ενημέρωση για τα επόμενα βήματα:
1) Όσοι συμπολίτες μας δεν πλήρωσαν το χαράτσι και έκαναν αίτηση-δήλωση στον Δήμο είναι καταγεγραμμένοι και τα ονόματά τους θα δοθούν στο δικηγόρο για τις απαραίτητες ενέργειες.
2) Όσοι συμπολίτες μας δεν πλήρωσαν το χαράτσι, αλλά δεν έχουν κάνει τη δήλωση προς το Δήμο μπορούν να το κάνουν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης. Και τέλος
3) Σε όσους συμπολίτες μας πλήρωσαν τη πρώτη δόση, αλλά αδυνατούν ή δε θέλουν να πληρώσουν τη δεύτερη θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες για τη πληρωμή μόνο του ρεύματος μέσω ΑΤΜ και θα έχουν την ανάλογη νομική και πρακτική κάλυψη.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ¨ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΔΕΗ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου