Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Χιονίζει προς Καρπενήσι, Μπράλο και Δομοκό...


Έπεσαν οι πρώτες νυφάδες  και στη Λαμία...

Χιονίζει αυτή την ώρα προς Καρπενήσι, Μπράλο και Δομοκό, ωστόσο αλυσίδες οι οδηγοί χρειάζονται μόνο προς Καρπενήσι, από το 54ο έως το 65ο χλμ (από τη Ράχη μέχρι τη σήραγγα), λόγω παγετού. Με αλυσίδες επίσης διεξάγεται η κυκλοφορία στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της...
Ευρυτανίας και της Φθιώτιδας.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο προς το παρόν η κυκλοφορία γίνεται χωρίς αλυσίδες, όμως οι οδηγοί θα πρέπει να τις έχουν μαζί τους γιατί μπορεί να τις χρειαστούν τις αμέσως επόμενες ώρες.

Αλυσίδες προς το παρόν χρειάζονται όσοι θα πάνε στο χιονοδρομικό του Παρνασσού από τη πλευρά της Αμφίκλειας.

Πρόβλημα υπάρχει με την ορατότητα, αφού η ομίχλη έχει εξαπλωθεί σχεδόν παντού, ακόμη και σε πεδινές περιοχές.

Αλατιέρες υπάρχουν σε ετοιμότητα στα κομβικά σημεία, ενώ σε επιφυλακή είναι τα συνεργεία και για την εθνική οδό, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη προσοχή σε Μαρτίνο και Αγ. Θεοδώρους.
  Στο κόκκινο είναι η επιφυλακή και για την εθνική οδό, αφού το επόμενο 48ωρο ο χιονιάς θα κατέβει πιο χαμηλά στην Κεντρική Ελλάδα.

Στην Υπάτη ήδη το χιόνι έχει φτάσει τους 5 πόντους, ενώ ασθενή χιονόπτωση έχουμε αυτή την ώρα και στα βόρεια προάστια της Λαμίας.

Σήμερα και αύριο, θα έχουμε ασθενείς χιονοπτώσεις κατά διαστήματα στα πεδινά, ενώ από την Τετάρτη το απόγευμα και μέχρι το πρωί της Πέμπτης η χιονόπτωση θα γίνει εντονότερη και θα το στρώσει για τα καλά και μέσα στη Λαμία.
http://www.lamiareport.gr

Ο δρόμος στο 51ο χιλιόμετρο
Ο δρόμος στον Μεσόκαμπο Δεσφίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου