Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΦΩΚΙΚΟΣ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ!!!!

Ηλιόλουστο απόγευμα απόψε στην Άμφισσα, όπου το δημοτικό στάδιο  επισκέφθηκαν περίπου 1000 φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων και 60 περίπου εκδρομείς  από τα Ψαχνά.Ωραίο το κλίμα στο γήπεδο με τους οπαδούς να δημιουργούν ατμόσφαιρα και να ωθούν στη νίκη την ομάδα της Άμφισσας.
Ο Φωκικός παρατάχθηκε με τους Βρονταρά κάτω από τα δοκάρια, Χαλούλο δεξιά στην άμυνα, Θωμόπουλο από τα αριστερά , Κωστόπουλο και Δημητρίου στο κέντρο της άμυνας. Την μεσαία γραμμή αποτελούσαν οι ...
Σιάκκας και Σκαρίμπας ενώ από τα δεξιά έβγαινε ο Καλλέργης και από τα αριστερά ο  Στόικος και στην γραμμή κρούσης ήταν ο Διαμαντόπουλος με τον Βασίλη Ταμπάκη.
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Φωκικός, πήρε μια νίκη-ανάσα για την συνέχει του Πρωταθλήματος. Ο Μιχάλης Κασάπης έριξε στα βαθιά τους 2 νεοαποκτηθέντες παίχτες Διαμαντόπουλο και Βρονταρά. 
Στο πρώτο ημίχρονο ο Φωκικός με το ξεκίνημα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και θέλησε να απειλήσει την εστία του Τόλιου, την οποία και κατάφερε να παραβιάσει τελικά στο 15’ όταν ο Καλλέργης έκανε ανενόχλητος μια κούρσα 30 μέτρων και με αριστερό σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. 
Στο β΄ημίχρονο οι Ευβοιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν στο 48’ με τον Μούσα Ποκόνγκ να χάνει μοναδική ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι. Από εκείνο το σημείο και μετά η πλάστιγγα έγειρε για τα καλά υπέρ του Φωκικού, με τον Δημητρίου να σημειώνει για τους γηπεδούχους το τελικό 2-0 με κοντινή προβολή. 


Οι συνθέσεις των ομάδων

Φωκικός (Κασάπης): Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Σιάκκας, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Διαμαντόπουλος (85' Φαρμάκης), Στόικος (70' Μπουλούλης), Ταμπάκης (88' Νικόλτσης).

Ηρακλής Ψαχνων (Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης, Πλάτανος, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Σανόκο, Λιόσης (56' Ντελέκος), Σέγκος, Αλεξάντροβιτς, Τσοκάνης (67' Γανωτής), Ποκόνγκ (67' Πούρνος).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Διαμαντόπουλος, Χαλούλος, Σιάκκας - Ρεπέτσας, Πλάτανος, Σανόκο 


http://zou-la-pi.blogspot.com/2012/01/blog-post_22.html






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου