Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η πίτα του Συλλόγου Συνταξιούχων Ιτέας Κίρρας Τριταίας στον Διογένη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ

Ιτέα 13.12.2011
                                    Αριθ. Πρωτ. …..
Αγαπητά Μέλη,
  Μαζί με τις  Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες ευχές μας είμαστε και πάλι κοντά σας για να  σας ενημερώσουμε  για τις νέες μας αποφάσεις.
    1.  Όπως κάθε χρόνο έτσι και  τώρα      ετοιμαζόμαστε για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας. Αποφασίσαμε λοιπόν  να κόψουμε την Βασιλόπιττα  συνοδευόμενη  με ένα ωραίο...
Χριστουγεννιάτικο Γεύμα το Μεσημέρι της 15.01.2012  ημέρα Κυριακή και ώρα 12 το Μεσημέρι. Θεωρήσαμε  ότι είναι περισσότερη προσιτή η  προσέλευση μας το μεσημέρι, λόγω και του χειμωνιάτικου καιρού αυτή την περίοδο. Θα γίνει κοντά μας στο Κέντρο  ΔΙΟΓΕΝΗΣ Αφοί Λαμπρόπουλου στην ΚΙΡΡΑ. Μετά από αρκετή σκέψη και σε συνδυασμό με τα οικονομικά του Συλλόγου μας  αποφασίσαμε να προσφέρουμε ακόμη μία δωρεά  στα Μέλη μας δηλαδή να χρεωθούμε όλα τα Μέλη μόνο με 5 € το άτομο για το Γεύμα και τα υπόλοιπα να  τα επιβαρυνθεί ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.  Οι/αι σύζυγοι θα επιβαρυνθούν με 12 € το άτομο   για το γεύμα. Θα σας παρακαλέσουμε να περάσετε από το γραφείο του Συλλόγου τόσο για την παραλαβή της κάρτας εισόδου όσο και για  την καταβολή των 5 €  μέχρι την Τρίτη 10.01.2012 φυσικά τις εργάσιμες ημέρες και κάθε πρωί 10-11 π.μ.. Θα υπάρξουν και εκπλήξεις.
    2. Θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώσουμε τον γυναικείο πληθυσμό  του Συλλόγου μας αλλά και τις φίλες των και τις γνωστές τους ότι από 1ης Δεκεμβρίου 2011 και για μία πενταετία το Κέντρο Υγείας Ιτέας θα προβαίνει σε προληπτικό έλεγχο  με το ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  (TEST PAP )  εντελώς δωρεάν. Για να κλείσετε ραντεβού θα πρέπει να τηλεφωνήσετε στην Μαία κα Κουτρούλη Ελένη απ ευθείας τηλ. 2265 351015, ή  στο τηλεφωνικό κέντρο 2265 351000 και 22650 32224 η στην Επισκέπτρια Υγείας κα Γιαννακού Σοφία στο τηλ. 2265 351018. Συντονιστής θα είναι ο Διευθυντής Ιατρός κος Γεώργιος Σπαθαράκης.
    3.Για τις  επόμενες εκδηλώσεις μας Φεβρουαρίου και Μαρτίου θα ενημερωθείτε το 1ο  δεκαήμερο του Φεβρουαρίου  και θα είναι πολύ ωραίες.
Με τις ευχές μας και πάλι για Χαρούμενες Γιορτές

Η Πρόεδρος                                Ο Γραμματέας

Σοφία Μανωλιουδάκη                        Γεώργιος Κουτσούκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου