Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Φωκικός Βύζας Μεγάρων 1-0 (video)

Σε ένα παγωμένο γήπεδο και με -3 βαθμούς κελσίου... ο Φωκικός ζέστανε τον κόσμο του... 
Μια νίκη-ανάσα πέτυχε ο Φωκικός στο ματς της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Football League, επικρατώντας 1-0 του Βύζαντα Μεγάρων
 Η ομάδα του Φωκικού συνεχίσει να εκπλήσσει ξεκινώντας το παιχνίδι με τρείς γηγενείς ποδοσφαιριστές και τελειώνοντάς το ...
με έξι!!!

Η ομάδα του Μιχάλη Κασσάπη, ήθελε όσο τίποτα άλλο την κατάκτηση των τριών βαθμών στο ματς με το συγκρότημα των Μεγάρων κάτι που κατάφερε χάρη στο γκολ του Διαμαντόπουλου στο 21΄, με κοντινό πλασέ.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο 9΄, όταν το σουτ του Κωστόπουλου, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαλατσούκας από την Ήπειρο, ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κωστόπουλο, Χαλούλο, Παγώνη και Νταντάμη.
Πολύ καλός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Βρονταράς, ο οποίος είχε σωτήρια επέμβαση στο 3΄λεπτό του αγώνα, καθώς βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χάλαρη.
Να σημειωθεί εδώ ότι το ντεπούτο του στην επαγγελματική ομάδα έκανε ο Σταύρος Γεωργουσόπουλος ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες  βρέθηκε από τα ξερά γήπεδα της Φωκίδας, στα σαλόνια της Football League.

Ο νεαρός Σταύρος Γεωργουσόπουλος



Οι συνθέσεις

Φωκικός (Μιχάλης Κασάπης): Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Παϊζάνος, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Διαμαντόπουλος (36' λ.τ Μπουλούλης), Στόικος (87' Κουρελής), Ταμπάκης (62' Γεωργουσόπουλος).

Βύζας Μεγάρων (Δημήτρης Οικονόμου):
Κοτταράς, Φραγκής, Χάλαρης, Μουστάκης, Ροβίθης, Παγώνης (50' Φιλιππάκος), Πέτρου, Νταντάμης, Μωυσίδης, Α. Γεωργακόπουλος (63' Τριαντός), Ηλιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου