Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Πήρε τον πρώτο του βαθμό στην FL o Φωκικός


 

Το πάλεψε ο Φωκικός και έφυγε με τον 1 βαθμό της ισοπαλίας από την Ρόδο. (Διαγόρας-Φωκικός: 2-2) 

Το πρώτο του βαθμό, πήρε ο Φωκικός εκτός έδρας με τον Διαγόρα, στην μακρινή Ρόδο για την 4η αγωνιστική της Football League. "Μάζευε και ας είν΄και ρώγες", λέει ο λαός, καθώς όλοι οι βαθμοί είναι εξίσου σημαντικοί στην κατηγορία. Η ομάδα ...
επιστρέφει στην βάση της και ετοιμάζεται πλέον για το κρίσιμο παιχνίδι του κυπέλλου στην Καλαμάτα την Τετάρτη.

Αναλυτικά:

Με δεκάλεπτη καθυστέρηση (*) η έναρξη του ματς στη Ρόδο, ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Φωκικό με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτυ στο μόλις 1’ λεπτό. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Φαμπίνιο στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Βαλσαμάκη.

Ψύχραιμα αντέδρασε ο Φωκικός παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τόσο νωρίς και 10 λεπτά αργότερα ο Νικόλτσης πλάσαρε την μπάλα στα δίχτυα του Διαγόρα, φέρνοντας το παιχνίδι ξανά στα ίσια.

Καλή φάση είχε ο Διαγόρας στο 20΄λεπτό με τον Αυγενικό να εκτελεί φάουλ, που σχεδόν έγλυψε το πάνω δοκάρι του Φωκικού.

Από το 20΄και μετά, ο Φωκικός πίεζε διαρκώς για να πετύχει και δεύτερο τέρμα, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι. Στο τέλος του ημιχρόνου ωστόσο, ο Διαγόρας έβγαινε σε αντεπιθέσεις έχοντας μάλιστα και δοκάρι ξανά με τον Φαμπίνιο στο 37’. Στο 40’ οι Ροδίτες απείλησαν τον Βαλσαμάκη, μετά από σουτ του Επιφάνη που όμως κατέληξε άουτ.

--ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ--

Χωρίς αξιόλογες φάσεις κύλησε το πρώτο 10λεπτο του β΄ ημιχρόνου για τις 2 ομάδες.

Και εκεί που ήταν τα πράγματα ήρεμα, 2 γκολ σε 2 λεπτά... ζωντάνεψαν εκ νέου τον αγώνα στα Δωδεκάνησα. Συγκεκριμένα στο 65΄ο Λερογιάννης με δυνατό σουτ έβαλε ξανά μπροστά την Ρόδο.

Άμεση ήταν ξανά η απάντηση του Φωκικού, πάλι με τον Νικόλτση, που σήμερα έκλεισε πολλά στόματα, καθώς ξαναέφερε στα ίσια το παιχνίδι, παίρνοντας το πάνω του, έγραψε το 2-2.

Kαλή στιγμή για τον Φωκικό με τον Βαβάτσικο να χάνει διπλή ευκαιρία στο 80', έχοντας μάλιστα και δοκάρι.


Οι συνθέσεις του αγώνα:


Διαγόρας: Πονηρός, Μπακάλης, Πουλόπουλος, Καρπαθάκης, Φαμπίνιο, Επιφάνης, Μουσταφίδης, Χατζηκοσμάς, Αυγενικού, Λερογιάννης, Ματεντζίδης.

Φωκικός: Βαλσαμάκης, Χαλούλος, Δημήτρης, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Σιάκκας, Ταμπάκης (Βαβάτσικος 47’), Δήμας, Στόικος (57’ Σκαρίμπας), Φροξυλιάς (70' Καλέργης) , Νικόλτσης.


(*) Με 15 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε η σημερινή αναμέτρηση του Διαγόρα κόντρα στον Φωκικό για το πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας, καθώς η διοίκηση του Γηραιού δεν είχε τα χρήματα για να πληρωθούν οι διαιτητές. Τελικά τα χρήματα βρέθηκαν και η αναμέτρηση ξεκίνησε έστω και με καθυστέρηση. (http://www.news12.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου