Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ο “Ποδηλάτης του Κόσμου” με την αγάπη και την συμμετοχή όλων μας, συνεχίζει το ταξίδι στο όνειρο…

Το χρίσμα του πρεσβευτή πήρε σε ειδική βραδιά που οργάνωσε προς τιμή του η αντι δημαρχεία Νεολαίας Αθλητισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο ποδηλάτης παρέλαβε την επίσημη επιστολή-κάλεσμα για συνεργασία- από την Αντιδήμαρχο κ.Μαρία Πασχαλίδου που απευθύνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης προς όλους, προκειμένου από τώρα και μέχρι το 2014 να συνδιαμορφώσουμε ένα πλαίσιο δράσεων, που θα είναι αντάξιο όλων των νέων ανθρώπων της Ευρώπης από όπου καi αν κατάγονται .
…έτσι …
και μετά την μικρή ανάπαυλα, το ταξίδι συνεχίζεται στην πόλη της Λαμίας
Ελάτε όλοι μαζί με κίνητρο το όνειρο, την πίστη στο διάλογο και στην ενότητα μεταξύ των ανθρώπων, να συνεχίσουμε το ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί, ελάτε να προωθήσουμε την πεποίθηση μας για το ότι «η ζωή είναι ωραία όταν είμαστε όλοι μαζί».
Ελάτε στην ποδηλατική σκυταλοδρομία των 60.000 χλμ… από τον παγωμένο Ατλαντικό, στη Μαύρη Θάλασσα και από την Μεσόγειο των χρωμάτων, στα παγωμένα Φιόρδ του Βορρά, για να συνδιαμορφώσουμε, να συμμετέχουμε, να συντροφέψουμε και να χαρούμε το μεγάλο ταξίδι με εικόνα και ήχο, αφού χάρης τις νέες μορφές επικοινωνίας, που μας προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούμε να είμαστε σε on line δορυφορική σύνδεση μαζί του.
Τις επόμενες μέρες, πρόκειται να επισκεφτεί και να συναντήσει όλους τους φίλους που τον περιμένουν στην Λαμία, τα Καμένα Βούρλα, η Αταλάντη, η Λειβαδιά Θήβα, το Δήλεσι, η Αθήνα, η Αράχοβα, οι Δελφοί, η Ιτέα, το Γαλαξίδι, η Ναύπακτος και η Πάτρα.
Επόμενος σταθμός του Γρηγόρη είναι η Ιταλία αφού ολοκληρώσει το ταξίδι του στην Ελλάδα.
Όλοι εμείς η ομάδα του ποδηλάτη, που κάθε μέρα γινόμαστε και περισσότεροι από όλα τα μέρη της Ελλάδας ,
σας ευχαριστούμε για την δύναμη που μας δίνεται με την αγάπη και την συμμετοχή σας
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις περιοχές που θα διανύσει ο ποδηλάτης και με την επικοινωνία μαζί του, μπορείτε να σπεύσετε στο site http://arcbast.blogspot.com/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου