Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Η κυρία Λαΐνη- Κολλιαλή Παναγιώτα απαξιώνει την Ιτέα και την ενημέρωσή των δημοτών της.

Η Αντιδήμαρχος Δελφών Δημοτικής Ενότητας Ιτέας Κυρία  Λαΐνη- Κολλιαλή Παναγιώτα εδώ και πολύ καιρό , απαξιώνει τόσο την πόλη της όσο και  τους συμπολίτες της σε θέματα που σχετίζονται με  την ενημέρωση τους.
Το έχει δηλώσει επώνυμα στις εκδηλώσεις που κάνανε οι σύλλογοι της πόλης το καλοκαίρι, ότι δεν θα ενημερώνει κανέναν άλλον παρά μόνο τις επίσημες σελίδες για τα γεγονότα που αφορούν την πόλη μας. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να μην μας θεωρούν επίσημους , το πρόβλημα είναι άλλο. Μέσα στις επίσημες σελίδες φαίνεται δεν περιλαμβάνει ούτε την Ιστοσελίδα του Δήμου Ιτέας, ούτε καν την Ιστοσελίδα του Δήμου Δελφών , μόνη επίσημη ...
ιστοσελίδα για την αντιδήμαρχο είναι μία φιλική της ιδιωτική σελίδα της Άμφισσας που προσπαθεί να προωθήσει και να την επιβάλει για την ενημέρωσή σας. 
Παρακαλούμε την κυρία αντιδήμαρχο να σταματήσει την προκλητική αυτή στάση της . Την παρακαλούμε να συμμορφωθεί και να ενημερώνει τους δημότες του Δήμου όπως κάνει τόσο το επίσημο όργανο του Δήμου όσο και της περιφέρειας.
Αν δεν θέλει να μας στέλνει ανακοινώσεις μπορεί να τις αναρτά στις σελίδες του Δήμου, όχι όμως να τις δίνει μόνιμα στις φιλικές της σελίδες.

Σημείωση  για τους Συλλόγους, που στέλνουν ανακοινώσεις στην κυρία αντιδήμαρχο. 
Θα πρέπει  να γνωρίζουν ότι δεν αναρτούνται οι ανακοινώσεις σας στα μέσα της Ιτέας γιατί δεν τις  αποστέλλει η κυρία αντιδήμαρχος. Αν επιθυμείτε να αναρτούνται οι εκδηλώσεις σας , να επικοινωνείτε απευθείας με όσα μέσα  θέλουν να τις κοινοποιήσουν.

Related Posts with Thumbnails

1 σχόλιο:

  1. Το κείμενο το γράψαμε με αφορμή ανακοίνωση για εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Ιτέας.

    Η Δημοτική Ενότητα Ιτέας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης & το Κέντρο Υγείας Ιτέας, στα πλαίσια της «Εθνικής Επικοινωνιακής Εκστρατείας για την πρόληψη του καρκίνου», πραγματοποιεί δράση ενημέρωσης και παρακίνησης του κοινού για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Στην Ιτέα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011, θα παραβρεθεί κινητή μονάδα ενημέρωσης. Κέντρο Υγείας Ιτέας: 9.00 π.μ. Κεντρική Πλατεία «Ηρών» : 11.00 π.μ. Η Αντιδήμαρχος Δελφών Δημοτικής Ενότητας Ιτέας Λαΐνη- Κολλιαλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή