Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Οι Πολίτες στο Προσκήνιο για την απόφαση του Δήμου Δελφών για το χαράτσι της ΔΕΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ &  Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ
         Συντοπίτες και συντοπίτισσες
    Την Τρίτη 22-11-2011 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου  Δελφών με θέμα «Το ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ». Το παραπάνω θέμα μπήκε στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση μετά την κατάθεση σχετικού αιτήματος με πάνω από 500 υπογραφές κατοίκων –συμπολιτών μας.
      Στο αμέσως προηγούμενο διάστημα έγιναν συγκεντρώσεις στην Ιτέα και στην Άμφισσα από Πρωτοβουλία πολιτών όπου αναλύθηκε διεξοδικά η κατάσταση με το χαράτσι και οι ενέργειες που ...
είναι αναγκαίες προκειμένου να αποκρουστεί το αντισυνταγματικό αυτό μέτρο.
     Ως δημοτική κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ», είμαστε υπερήφανοι για τη συμμετοχή μας και την κυρίαρχη  συμβολή  μας σ’ αυτή την προσπάθεια.
     Στο δημοτικό συμβούλιο η  απόφαση που πάρθηκε  ομόφωνα για την προσφυγή στο ΣτΕ, τη στήριξη των δημοτών που θα δηλώσουν ότι δεν πληρώνουν το χαράτσι ………..και κατά πλειοψηφία 16- 15  η επανασύνδεση από συνεργεία του Δήμου κομμένων παροχών (μειοψήφησε η πρόταση του κ. Φουσέκη) βρίσκεται σε αρμονία με τις διαθέσεις των πολιτών και της κοινωνίας γενικότερα.
    Απομένει η πρακτική εφαρμογή της απόφασης.
     Καλούμε τους δημότες να μην πληρώσουν το χαράτσι και να απευθύνονται στο Δήμο. Η Πρωτοβουλία Πολιτών να συνεχίσει τη δραστηριότητά της σε αυτή την κατεύθυνση. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα.
Καλούμε τις δημοτικές ενότητες άμεσα να  ενημερώσουν τους φορείς και τους κατοίκους για τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τον τρόπο υλοποίησης τους.
     Είμαστε αλληλέγγυοι με τον αγώνα των εργαζομένων στην ΔΕΗ.
     Δεν εφησυχάζουμε.
     Ενώνουμε την φωνή μας με όλους τους προσφεύγοντες στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 2 Δεκέμβρη για να ακυρωθεί το παράνομο, εκβιαστικό, ανήθικο και αντισυνταγματικό χαράτσι-ενοίκιο στα σπίτια μας .
   

   Πατριώτισσες και πατριώτες


   Όλοι όσοι θιγόμαστε από τα έργα και ημέρες των ανεκδιήγητων τροϊκανών κυβερνώντων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ), είναι ανάγκη να δείξουμε τώρα την διάθεση μας ώστε να σταματήσει αυτή η πολιτική που είναι  αντίθετη με τα συμφέροντα και τη θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών και οδηγεί στο βάραθρο τη ζωή και τα όνειρα των Ελλήνων και των Ελληνίδων για τα επόμενα 40-50 χρόνια.

Στις παρακάτω διευθύνσεις μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων και πολιτών στη συνεδρίαση της 22-11-2011 του Δήμου Δελφών.


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….
                       

Related Posts with Thumbnails

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου