Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΠΛΗΡΩΣΕ ΡΑΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1
Είσαι κάτοικος της Λαμίας και θες να πας την μάνα σου το καλοκαίρι να κάνει ιαματικά μπάνια στης Θερμοπύλες ,θα πληρώσεις διόδια στα αφεντικά του Σουφλιά του Ρεπα του Μαγκουφη , στα αφεντικά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ,ετοιμα εδώ και καιρό τα κουβούκλια των διοδίων .
Θες να πας στην Αθήνα στην Πάτρα στους Δελφούς και στην Άμφισσα από τον Μπραλο , τι ...
λες ρε Έλληνα ραγιά , θα πληρώσεις διόδια για να βγεις από τον χαρισμένο , δικό σου δρόμο στους εργολάβους νταβάδες , από το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και την ΝΔ !!!!!!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2
Έρχεσαι από τον Μπραλο και θες να πας στην Λάμια θα πληρώσεις διόδια ,έχουν ανάγκες οι ανά την Ελλάδα Μπομπολες και οι υπάλληλοι τους πολιτικοί, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ!!!!!!!!!
κείμενο- φωτογραφίες Nikos Gar
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com
Προσπάθησαν να κατασχέσουν  όχημα επειδή δεν πλήρωσε τα διόδια
Πέρασε 289 φόρες τα διόδια και αρνήθηκε να πληρώσει και τώρα κινδυνεύει να της κατασχέσουν το αυτοκίνητο. Ο λόγος για την κάτοικο του Ωρωπού η οποία την Πέμπτη ήρθε αντιμέτωπη με μια εντολή κατάσχεσης περιουσιακού της στοιχειού και συγκεκριμένα του αυτοκινήτου της από την Νέα Οδό.
Η εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα διόδια του Ωρωπού και έχει αναλάβει την συντήρηση και κατασκευή τμημάτων της εθνικής οδού ισχυρίζεται ότι η κάτοικος έχει διέλθει 289 φορές από τα διόδια χωρίς να πληρώσει και σύμφωνα με την σύμβαση παραχώρησης το αρχικό ποσό που αντιστοιχεί στα διόδια που φέρεται να μην πλήρωσε το οποίο είναι 530 ευρώ, 20πλασιάζεται και γίνεται συνολικά 11.000 ευρώ.
Η εταιρεία έχει στείλει εδώ και λίγους μήνες ενημερωτικό σημείωμα προς 10 κατοίκους της περιοχής που επέλεγαν να περνάνε τα διόδια χωρίς να πληρώνουν. Στο συγκεκριμένο σημείωμα ...
αναφέρει πόσες φορές έχουν περάσει χωρίς να πληρώσουν τα διόδια και ποιο είναι το τελικό ποσό του προστίμου. Από τους δέκα κατοίκους η εταιρεία επέλεξε μονό την μια, για την οποία εκδόθηκε διαταγή πληρωμής. Αμέσως η κάτοικος κινήθηκε δικαστικά καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα ωστόσο πριν καν βγει η απόφαση είχε προλάβει η εταιρεία να στείλει εξώδικο που ζητούσε την κατάσχεση του αυτοκινήτου της.
Μέλη του κινήματος diodiastop της περιοχής μιλώντας στο koutipandoras.gr θεωρούν την συγκεκριμένη ενέργεια της εταιρείας προκλητική και εκφοβιστική λαμβάνοντας υπόψη ότι τυπικά οποιεσδήποτε ενέργειες θα έπρεπε να γίνουν μετά την εκδίκαση της αναστολής κατάσχεσης.
Όπως αναφέρει στο Koutipandoras.gr η δικηγόρος της κατοίκου Λιόντου Ιωάννα, τα δικαιολογητικά που προσκόμισε στο δικαστήριο η εταιρεία, προκαλούν πολλά ερωτήματα και εξηγεί ότι «η εταιρεία έχει λάβει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί κάμερα στο σταθμό των διοδίων από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μόνο για την διαχείριση της κυκλοφορίας». Συγκεκριμένα η αίτηση που έκανε αρχικά η εταιρεία στην Αρχή έκανε λόγο για μια μόνο κάμερα που θα κάλυπτε 20 σταθμούς και θα λειτουργούσε μόνο για την διαχείριση της κυκλοφορίας. Όπως όμως όλα δείχνουν η συγκεκριμένη κάμερα χρησιμοποιείται παρανόμως και για να «κόβει»πρόστιμα. Η δικηγόρος της κατοίκου εξηγεί ότι « ο φάκελος που προσκόμισε η εταιρεία στο δικαστήριο είχε μια απροσδιόριστη φωτογραφία του αυτοκινήτου της κατοίκου, μια φωτογραφία της πινακίδας του οχήματος, ένα ανώνυμο έγγραφο αδυναμίας καταβολής των διοδίων που το συνέταξε κάποιος υπάλληλος της εταιρείας και μια απόδειξη άρνησης πληρωμής».
Όπως εξηγεί η κ Λιόντου «τα δικαιολογητικά αυτά θα μπορούσαν να έχουν συνταχθεί από οποιονδήποτε υπάλληλο και προς οποιονδήποτε διερχόμενο οδηγό των διοδίων ακόμα και αν αυτός πλήρωνε τα διόδια».
Ερωτήματα προκαλεί και ο τρόπος που γίνεται η ταύτιση του ονόματος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου με τον αριθμός της πινακίδας, καθώς η μόνη αρχή που ορίζει ο νόμος που μπορεί να διαθέτει στοιχεία τέτοιου είδους είναι το υπουργείο Υποδομών. Αυτό σημαίνει ότι σε καμιά άλλη περίπτωση και με κανένα άλλο τρόπο η εταιρεία δεν μπορεί να ζητήσει το όνομα ενός οδηγού δίνοντας πρώτα τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του.
http://www.koutipandoras.gr/?p=10830

Όταν προσπάθησαν οι δικαστικοί επιμελητές μαζί με την αστυνομία να εφαρμόσουν την κατάσχεση, μαζεύτηκε το κίνημα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και το ακύρωσε στην πράξη μην αφήνοντάς τους να γίνει η κατάσχεση. Στην συνέχεια σαν αντίδραση στο γεγονός άνοιξαν για 4 ώρες τα διόδια στις Αφίδνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου