Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Περιμένοντας απαντήσεις.


 Άρθρο αναγνώστη:

Το άρθρο που ακολουθεί έχει ως σκοπό να θέσει ορισμένα ερωτήματα προς τους υπεύθυνους πολιτικούς φορείς του Δημοτικού Διαμερίσματος της Ιτέας του Δήμου Δελφών.
Πληροφορίες, απο έγκυρη πηγή, μας λένε οτι εγκρίνονται κονδύλια, τα οποία θεωρούνται "υπερβολικά" ή οτι δεν θα έπρεπε να τύχουν εγκρίσεως δεδομένης της οικονομικής κρίσης, ή τίθεται εν αμφιβόλω η κατάληξή τους.
Όπως μας μεταφέρεται, οι εργαζόμενοι ήδη έχουν υποστεί όλες τις μειώσεις και τις ...
περικοπές που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση στους δημόσιους υπαλλήλους, του κλειστού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Με τον βασικό μισθό στα 780 ευρώ, την περικοπή στα επιδόματα (γάμου, εξομάλυνσης, έξοδα κίνησης...), δεν τους διατίθεται ούτε καν το γάλα, εδώ και 10 μήνες, που έπαιρναν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα. Δεν συζητάμε για φόρμες εργασίας που έχουν κοπή εδώ και 5 χρόνια.


Όταν στην πόλη κυκλοφορούν αυτοκίνητα του Δήμου με τελείως "φθαρμένα ελαστικά", χωρίς ασφάλεια (εκτός του απορριμματοφόρου), πιθανόν μερικά να μην έχουν περάσει και ΚΤΕΟ (?), δεν συζητάμε κάν για την συντήρησή τους, να βλέπουμε σε λίστα να εγκρίνονται κονδύλια γι'αυτές ακριβώς τις ανάγκες χωρις ποτε να πραγματοποιούνται στο σύνολό τους(?) Σοβαρές καταγγελίες που χρήζουν αν μη τι άλλο απαντήσεων.

Προσωπικά δεν παίρνω θέση, αλλά θέτω ευθέως τα ερωτήματα και τις ανησυχίες των εργαζομένων σχετικά με την κατάληξη των τελευταίων εγκεκριμένων κονδυλίων. Παραθέτω και την σχετική λίστα.


1 σχόλιο:

  1. ρε παιδια να ηταν αυτο μονο -δεν ξερω ποιοι το πηραν χαμπαρι αλλα στο τευχος της ΩΡΑς της φωκιδας αναρτηθηκε το ποθεν εσχες του περιφερειαρχη μας κΠΕΡΓΑΝΤΑ .ΠΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕ Κ.Λ.Π. ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΟΜΩς ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗ ΥΠΟΨΙΕΣ ..(ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ?) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ Α.Ε ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ -ΕΤΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΣΦΟΡΑΣ 0 ΕΥΡΩ.ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΛΛΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΗ ΝΑ ΙΔΡΥΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ? ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΟΧΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ??? ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ -ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή