Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ... ΜΟΣΧΑΡΙΑ αύριο Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο

Αύριο Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα θα συνεδριάσει στο Λιδωρίκι το Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδας όπου μεταξύ άλλων θα ασχοληθεί και με παραβάσεις που συνεχίζονται να γίνονται από αδέσποτα μοσχάρια σε οικισμούς και προβλέπονται να πέσουν νέα πρόστιμα.

Αναλυτικά και σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που εξέδωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Ζέτος τα θέματα που θα συζητηθούν και οι εισηγητές τους είναι :...


Με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Κώστα Αντωνόπουλο
1. Αναμορφώσεις Προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων του Δήμου οικονομικού έτους 2011, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και ψήφιση πιστώσεων.

Με εισηγητή τον Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Καλλιαμπέτσο
2. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Κατασκευή αντιπλημμυρικού έργου στο Τ.Δ. Ποτιδάνειας (Α΄ φάση)» του πρώην Δήμου Ευπαλίου.

Με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Τσιλίκη
3. Παραχώρηση για χρήση του Διδακτηρίου του κλειστού Δημοτικού Σχολείου Κροκυλείου στο Σύλλογο Κροκυλειωτών «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ».
4. Καθορισμός επιδόματος Υπαλλήλων ΟΤΑ Α΄ βαθμού εκ των εσόδων από τα παράβολα για τη χορήγηση και ανανέωση των αδειών διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών που εισπράχθηκαν κατά τα έτη 2009 και 2010.
5. Επιστροφή διπλοτύπων είσπραξης αλλοδαπών ως αχρεωστήτως καταβληθέντα
6. Αίτηση Κλώσσα Κων/νου του Γεωργίου για διαγραφή χρεών & προσαυξήσεων από τέλη ύδρευσης ακινήτου του (στάβλου) στην Τ.Κ. Λιδωρικίου.

Με εισηγητή το Δημοτικό Σύμβουλο Θανάση Κοκμοτό
7. Είσοδος & περιφορά - παραμονή αδέσποτων ζώων εντός οικισμού Δωρικού – 1η διαπιστωτική πράξη.
8. Είσοδος & περιφορά - παραμονή αδέσποτων ζώων εντός οικισμού Λιδωρικίου – 3η διαπιστωτική πράξη.
http://dorida.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου