Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ο Φωκικός έγινε ΠΑΕ, για λίγες ακόμα μέρες διαθέσιμα τα εισιτήρια διαρκείας.


"Το Δ.Σ του Φωκικού, ανακοινώνει ότι, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μετατροπής της ομάδας από ΤΑΠ σε ΠΑΕ. Ο Φωκικός πραγματοποίησε την έναρξη εργασιών στην εφορία και απέκτησε το ΑΦΜ της ΠΑΕ. Πλέον είναι θέμα της Ένωσης να προχωρήσει στον ορισμό, βάσει του προγράμματος, των αγώνων του ...
Φωκικού."

Ο Φωκικός ανακοινώνει ότι για λίγες ακόμα μέρες θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια διαρκείας της ομαδας, που ισχύουν για OΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ της ομάδας τη σεζόν 2011-2012, φιλικά-κυπέλλου-πρωταθλήματος.


Οι τιμές τους είναι:

1 ) Aπλά εξέδρας 200 ευρώ

2 ) Aριθμημένα σκεπαστής 300 ευρώ

Επίσης για όσους θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα υπάρχουν και διαρκείας με μεγαλύτερες τιμές, φυσικά αριθμημένα.


Η διάθεση και προμήθεια τους θα γίνεται :

1)Από την θύρα εισόδου του γηπέδου
2) Καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία παιδικής χαράς , Άμφισσα, τηλ. 6944541254)
3) Από τα μέλη του Δ.Σ
4) Από επιτροπή των «Κουδουνάδων»



"Το Δ.Σ του Φωκικού καλεί τον φίλαθλο κόσμο, να ενισχύσει ακόμα και τώρα την ομάδα μας, αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας. Οι θυσίες χρόνων έφεραν φέτος τον Φωκικό στην Β' Εθνική κατηγορία, μια τιμητική διάκριση για τον λαό της Άμφισσας, της Φωκίδας, της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Περιμένουμε όλοι να σταθείτε στο πλευρό της ομάδας μας, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί της επιτυχίες της, στο φετινό πρωτάθλημα."

Επιπλέον η διοίκηση ενημερώνει για τα εξής:

-  Δεν θα εισέλθει κανείς επιδεικνύοντας το διαρκείας του στην είσοδο του γηπέδου χωρίς πρώτα να το έχει εξοφλήσει.
-    Οι κάτοχοι διαρκείας αξίας 300 ευρώ και άνω, θα κάθονται στην σκεπταστή κερκίδα, η οποία είναι αριθμημένη. Θα υπάρχει μάλιστα security που θα εξασφαλίσει την αυστηρή τήρηση της τάξης, ώστε κανείς να μην κάθεται σε αριθμημένη θέση χωρία το αντίστοιχο διαρκείας.


-    Η τιμή εισιτηρίου ορίζεται στα 15 ευρώ

-    Η διοίκηση προσφέρει σε φοιτητές (με την επίδειξη πάσο) και σε παιδιά, εισιτήριο εισόδου με κόστος 3 ευρώ.


-    Στα 2 πρώτα εντός έδρας παιχνίδια είναι η τελευταία προθεσμία για να προμηθευτούν όσοι ενδιαφέρονται εισιτήρια διαρκείας στην είσοδο του γηπέδου.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ
Kαραγεώργου Ζωή (6949970499)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου