Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

17ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Λ.Α.Μ.Α.) 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011

17ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
(Λ.Α.Μ.Α.)
4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011

Απο την ΕΠΑ/ΕΘ.Ε.Α. αποφασιστηκε οπως το 17ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ  πραγματοποιηθει μετα απο σχετικο αιτημα της λέσχης την 4η ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011. Ο αγωνας προσμετρα στο Πανελληνιο Κύπελο ασφλατινων rally sprint και ηταν ο 3ος γύρος του θεσμου τον Μάιο που δεν ...πραγματοποιήθηκε. Το Δ.Σ. της λέσχης συνηλθε εκτακτα, και αποφασισε ο αγωνας να πραγματοποιηθει σε ασφαλτινη ειδικη διαδρομη κοντα στην Αμφίκλεια για να μην υπαρξουν πιθανα προβλήματα χιονοπτωσεων (λογω Δεκεμβριου) σε Παρνασσό και Γκιωνα. Πρόκειται για την ειδικη Ακροπολικη διαδρομη «Αμφίκλεια» των Rally Acropolis που τοτε ηταν μεν χωματινη, αλλα τωρα εχει ασφαλτοστρωθει με αριστο ταπητα, και ενωνει την πολη της Αμφίκλειας με το χωριό Ανω Τιθορέα, συνολικου μήκους 8,2 χιλιομέτρων. Η ειδικη εχει χρησιμοποιηθει και κατά το παρελθόν σαν χωμάτινη από την Λ.Α.Μ.Α. με αφετηρία από Ανω Τιθορέα προς Αμφίκλεια, (για θέματα ασφάλειας) σε χωμάτινα rally sprint. Με το δεδομένο όμως ότι σχεδόν ολοκληρη είναι «μπαριαρισμενη» προς τον κάμπο, θα γίνει ο αγώνας με αφετηρία την Αμφίκλεια και τερματισμο την Ανω Τιθορέα. Η ειδικη χρησιμοποιηθηκε πανομοιοτυπα και περισυ στο 16ο rally sprint Αμφίκλειας 2010.  Ολες οι πληροφορίες, χαρτες, roadbook, συμπληρωματικός κανονισμός, προσβάσεις θεατων, εξυπηρετήσεις ξενοδοχείων και οτιδήποτε αλλα σχετικα με τον αγωνα στην ιστοσελίδα της λέσχης:

καθως και στο facebook του αγωνα:

Μεινετε συντονισμενοι για την καθ ολοκληρία ενημερωση σας και για οτιδήποτε συμπληρωματικο στο
6971890890
κ. Κωστα Καραπετσανο (Προεδρο Λ.A.Μ.Α.)

***************************

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ RALLY SPRINT ΤΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (4-12-2011)

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ






*****************************************************
Δειτε ποιο κατω απο χαρτη αναλυτικο την πολη της Αμφικλειας και προσδιοριστειτε που βρισκεστε και τι επιθυμειτε να κανετε.......
ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ?

ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ 17ου RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ 2011 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΥΝΟΥΣ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΠΟΔΙΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟ

ROAD BOOK
TΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ
το οποιο ειναι πανομοιοτυπο με το περισυνο!!
****************************************
Πως θα φτάσετε

Με Ι.Χ. αυτοκινητο

Από Αθήνα...

Από το 110ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος του Κάστρου, στρίβουμε αριστερά με κατεύθυνση τη Λιβαδειά. Ο δρόμος είναι φαρδύς χωρίς πολλές στροφές και αφού περάσουμε τον Περιφερειακό του Ορχομενού, φθάνουμε στη διασταύρωση όπου αριστερά ο δρόμος πηγαίνει για Λιβαδειά και δεξιά για Λαμία τον οποίο και ακολουθούμε. Η επόμενη διασταύρωση είναι 28 χλμ πριν την Αμφίκλεια, όπου ο δρόμος ευθεία πηγαίνει για Αταλάντη αλλά εμείς στρίβουμε αριστερά για Τιθορεα - Αμφίκλεια. Η διαδρομή είναι 1 ώρα και 50 λεπτά.

Από Θεσσαλονίκη...

Η Αμφίκλεια απέχει από τη Λαμία 50 χλμ. Στο 20ο χλμ της Εθνικής Οδού από Λαμία προς Αθήνα στρίβετε δεξιά για 'Αμφισσα - Παρνασσό - Δελφούς (Διαστάυρωση Μπράλου). Μέσω Μπράλου και πριν τη Γραβιά φθάνεται στη διασταύρωση για Λιβαδειά. Στρίβετε αριστερά και μέσω Παλαιοχωρίου φθάνεται σε μια ακόμη διασταύρωση, όπου δεξιά ο δρόμος πηγαίνει για Πολύδροσο - Επτάλοφο και αριστερά για Αμφίκλεια. Η διαδρομή από Λαμία είναι 40 λεπτά.
 
Με Τρένο

Ο Δήμος Αμφίκλειας διαθέτει δύο από τους βασικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς του ΟΣΕ. Το Σταθμό της Αμφίκλειας και το Σταθμό του Μπράλου. Τα περισσότερα τρένα του ΟΣΕ κάνουν στάση στους σταθμούς αυτούς κάνοντας την προσέλευση με τρένο πολύ εύκολη και άνετη.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ SΙΤΕ


ΣΗΜΕIΩΣΗ ΓΙΑ ΜΜΕ - PHOTO - TV

Οσοι επαγγελματίες εκ των κ.κ. φωτογραφων, δημοσιογραφων, βιντεογραφων και λοιπων κατόχων των ειδικών καρτών ελευθέρας της ΕΠΑ/ΕΘ.Ε.Α. ενδιαφέρονται να 'καλύψουν' τον αγώνα, οφείλουν να εχουν πραγματοποιήσει ανάλογη

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ με e. mail ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ
 ωστε να τους παρασχεθουν οι αναλογες διευκολυνσεις την ημέρα του αγωνα και ο αναλογος ενημερωτικός φάκελλος απο την γραμματεία με τα ειδικα ΤΑΜΠΕΛΙΔΙΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ» γιατι η ειδικη δεν πρόκειται να «ανοιξει» καθόλου στούς θεατές μεταξυ των 2 σκελων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ και για πουθενά, ουτε και προς την φορα του αγώνα. Το συγκεκριμμενο μέτρο θα ελεγχθει αυστηρότατα απο ειδικη ομαδα ασφαλείας της οργάνωσης και δεν θα παραβιαστει για κανεναν.
Το
official DVD ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
θα διατεθει απο τον μεγαλό χορηγό της λέσχης τις "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ" αμεσα μετά τον αγώνα και θα περιλαμβάνει οπως ολες οι παραγωγές των "Ελληνικων Επιχειρήσεων Βίντεο" πλάνα απο το foul οκτακάμερο που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει η εταιρεία στον δικό της χορηγουμενο αγώνα δείχνοντας τις πληρεις δυνατότητες της με το νέο ψηφιακό εταιρικό της πρόσωπο. 24 σημεια λήψεις για καθε αγωνιστικό αυτοκίνητο θα δώσουν ολη την ομορφιά των 13ετών γενεθλίων τής λέσχης σε εναν αγώνα που για ακόμα μία φορά στηρίζει οικονομικά η πρώτη σε δύναμη, ισχυρότερη και καλλύτερη 27 χρόνια εταιρεία στην Ελλαδα που ασχολείται
leader official
με την βιντεοπαραγωγή αγωνων αυτοκινήτου!

ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ DVD ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 17ου rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου