Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Άρχισαν τα προεόρτια των παρελάσεων


Αποδοκιμασίες για τον Πάνο Μπεγλίτη στη Θεσσαλονίκη (BINTEO)

Αντιμέτωποι με αποδοκιμασίες για την πολιτική της κυβέρνησης βρέθηκαν ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης και ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην επίσημη δοξολογία για την 99ή επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο.
Δεκάδες πολίτες και εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν, πριν τη δοξολογία, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, αναρτώντας πανό διαμαρτυρίας. Ομάδα των ...
«αγανακτισμένων» της πόλης κρατούσαν πανό με το σύνθημα: «99 χρόνια μετά, 99% σκλαβωμένοι».

«Ναι στην εμπειρία και την τρίτη ηλικία, όχι ανακύκλωση στην ανεργία» έγραφε το πανό των εργαζόμενων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», ενώ με πανό που ανέγραφε «Κάτω τα χέρια από τις κοινωνικές δομές των δήμων» διαμαρτυρήθηκαν οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών του νομού Σερρών.
Κατά την άφιξη του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης άκουσε τις αποδοκιμασίες συγκεντρωμένων.

Από  την  πλευρά του, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, αναφέρθηκε στην απουσία του Κάρολου Παπούλια και του Γιώργου Παπανδρέου από τις εκδηλώσεις εορτασμού: «Θα θέλαμε να ήταν εδώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο εκάστοτε πρωθυπουργός, ει δυνατόν και ολόκληρη η κυβέρνηση».
Επίσης, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης απευθυνόμενος στον κ. Μπεγλίτη που εκπροσώπησε την κυβέρνηση, έθεσε το θέμα της επανασύστασης του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης: «Είναι σφοδρή επιθυμία όλου του λαού της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας», είπε χαρακτηριστικά. Το αίτημα του έγινε δεκτό με χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους.
 http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου