Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ο πρόεδρος των εξωτερικών φρουρών Μαλανδρίνου Ν. Καραστάθης καταγγέλει

«Γη και ύδωρ στους τραπεζίτες, στο παρασιτικό κεφάλαιο και στους δανειστές και σε εμάς μειώσεις μισθών από 7% έως 55%.” Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους συναδέλφους του σε συσπείρωση και αγώνα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που ενώ “προσφέρει γη και στους τραπεζίτες, στο παρασιτικό κεφάλαιο, στους δανειστές στους εξωτερικούς φύλακες κάνει μείωση μισθών από 7% έως 55%.” εξέδωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στην εξωτερική φρουρά των φυλακών Μαλανδρίνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ η κυβέρνηση, προσφέροντας «γη και ύδωρ» στους τραπεζίτες, στο παρασιτικό κεφάλαιο, στους δανειστές και στους κερδοσκόπους και με πρόσχημα τη σωτηρία της χώρας, σαρώνει ότι απέμεινε από τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων και της κοινωνίας, που αποκτήθηκαν με αγώνες και θυσίες.
Αυτές οι αντιλαϊκές επιλογές αποκαλύπτουν, όχι μόνο την ακραία αναλγησία αυτής της πολιτικής, αλλά και την έλλειψη οποιασδήποτε πολιτικής και κοινωνικής νομιμοποίησής τους. Μέσα από το νέο μισθολόγιο δίνει τη χαριστική βολή στα εισοδήματά μας. Οι νέοι βασικοί μισθοί και οι αποδοχές που θεσμοθέτησε θα έχουν ως αποτέλεσμα τη νέα μείωση των εισοδημάτων μας από 7% έως 55%. Σ’ αυτό το κλίμα στις σκληρές συνθήκες που καθημερινά διαμορφώνονται και επιδεινώνουν ολοένα και περισσότερο τη θέση των εργαζομένων, καλούμαστε, όλοι οι ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ, να αντιδράσουμε. Να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας και τη ζωή μας την ίδια.
Μπροστά στη συνεχιζόμενη καταιγίδα των αντικοινωνικών μέτρων, στις παρατεταμένες πολιτικές λιτότητας, στο ξεθεμελίωμα των δικτύων κοινωνικής προστασίας, στην κατεδάφιση του Κοινωνικού Κράτους και του εισοδήματος μας .
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συσπειρωθούν και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όλοι μαζί, με διαλεκτική λειτουργία, με συλλογικότητα και ενότητα στη δράση. Ο αγώνας μας δεν τέλειωσε θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα ως την επίτευξη του στόχου μας. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤ. ΦΡΟΥΡΑΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ Νικός Καραστάθης
http://orafok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου