Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Με 18 παίκτες στην Άμφισσα η ΑΕΚ, σε λίγο ξεκινάει ο αγώνας.

AEK.U20
Και οι επαγγελματίες παίκτες Νίκολτσης, Εγγλέζου, Φροξυλιάς και Φούντας θα ταξιδέψουν με την  ΑΕΚ (U20) στην Άμφισσα για το φιλικό με τον Φωκικό το μεσημέρι της Κυριακής (16:30).

Ο προπονητής της Ένωσης Νίκος Κωστένογλου, έστειλε τους δύο πρώτους στην Β’ Ομάδα για το φιλικό αγώνα με την ομάδα του Μιχάλη Κασάπη, ωστόσο δεν αναμένεται να πάρουν αμφότεροι ...
μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Αιτία  η κούραση και η προετοιμασία της Ένωσης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο «Κωστέ» θέλει να δουλέψει με όσους περισσότερους παίκτες μπορεί την ερχόμενη εβδομάδα ώστε η ΑΕΚ να προετοιμαστεί με το καλύτερο τρόπο για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ το Σάββατο.
Όσον αφορά των  Εγγλέζου, επέστρεψε την Παρασκευή από την Εθνική ομάδα Νέων της Κύπρου και συμπεριλήφθηκε από τον Ντανιέλ Μπατίστα στην αποστολή της ΑΕΚ (U20).
Αναλυτικά η αποστολή:
Δωριάδης, Μυλωνόπουλος, Κοζάκης, Διμγιόκα, Γαρουφαλιάς, Ντούμπερετ, Ερέκι, Παλιαρούτας, Εγγλέζου, Αργυρίου Ν., Αρέστη, Γροντής, Παπαδημητρίου, Κίσσας, Νίκολτσης, Κάλλας, Φροξυλιάς, Μάλτσι.
Η ΑΕΚ θα αναχωρήσει οδικώς για την Άμφισσα την Κυριακή στις 12:00 και θα πάει κατ’ ευθείαν στο γήπεδο της περιοχής για τον αγώνα.


Read more: http://www.yellowfever.gr/archives/9554#ixzz1aI5t82Wo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου