Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΑΚΙ


Δείχνει να καθιερώνετε η καλοκαιρινή εκδήλωση στο Αλωνάκι. Μετά την επιτυχημένη περσινή εκδήλωση, έτσι και φέτος με πρωτοβουλία του Συλλόγου αλλά και με την, για δεύτερη χρονιά, αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των Γιώργου Μπολιά και Τάκη Μαχά, οργανώθηκε άλλη μια Καλοκαιρινή βραδιά κάτω από το φώς του Αυγουστιάτικου Φεγγαριού
  Φέτος η οργάνωση ήταν καλύτερη. Ο Σύλλογος είχε φροντίσει και ο χώρος είχε...Rock μπαλάντες σε συνδυασμό με το άπλετο φώς της Αυγουστιάτικης Πανσέληνου που πλημμύριζε τον χώρο ήταν το πιο ιδανικό σκηνικό για το καλωσόρισμα των επισκεπτών.
 από τις προηγούμενες μέρες καθαριστεί ενώ τώρα είχε διακριτικά φωτιστεί με κρυφούς φωτισμούς πάνω στα δένδρα που περιβάλουν το Αλωνάκι, και το Μπαρ είχε οργανωθεί επαγγελματικά θα μπορούσαμε να πούμε. Η μουσική από

   

 Η φωτιά είχε ανάψει από νωρίς και έτσι τα πρώτα σουβλάκια δεν άργησαν να βγουν. Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Κουφασίμης, ανέλαβε το δύσκολο έργο του ψησίματος.

 Η Μίνα Ταράτσα και η Ειρήνη Μπολιά πήραν την πρωτοβουλία και ανέλαβαν να κόψουν της πίτες το ψωμί αλλά και να ετοιμάσουν τα πιάτα με τα σουβλάκια που σε χρόνο ρεκόρ μοιράστηκαν δωρεάν, σε όλους του παρευρισκομένους.
 Συγχρόνως ο Θανάσης Κ. Τσατούχας με τον Χάρη Ομορφονίδη είχαν αναλάβει το σερβίρισμα των ποτών στο μπαρ.  Σε λίγο το κρασί , το ουίσκι αλλά και η βότκα έρεαν άφθονα στα ποτήρια. Το ύφος της μουσικής δεν άργησε να αλλάξει και έτσι σε λίγο όλο το Αλωνάκι έγινε μια μεγάλη αυτοσχέδια πίστα.

 Αργότερα και λίγο μετά τα μεσάνυκτα οι εναπομείναντες έπιασαν το τραγούδι συνοδεύοντας τους ήχους τις κιθάρας που υπέροχα έπαιζε ο μουσικός του χωριού μας Δημήτρης Καλατζής.

 Για την οικονομική στήριξη της εκδήλωσης προσέφεραν:

Μπολιάς Γιώργος        35 ευρώ
Μαχάς Τάκης               35 ευρώ
Σταθουδάκης Νίκος    35 ευρώ
Κουφασίμης Γιώργος  35 ευρώ
Τσατούχας Κώστας     35 ευρώ
Σιλιβάνης Περικλής    50 ευρώ
Ζούπας Τάκης             20 ευρώ
Κονανδρέα Ευθυμία   20 ευρώ
Λαουτάρης Αργύρης   20 ευρώ
Φιλιππόπουλος Σπύρος 20 ευρώ
Οι Χρίστος Μάκαρης και Λαμπρινή Κονανδρέα προσέφεραν όλο το κρασί.
Στον φωτισμό του χώρου μας βοήθησε ο Νίκος Σβύρος
Την Γεννήτρια μας δάνεισε ο Πρόεδρος της κοινότητάς μας Τάκης Ζούπας.

Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης,  ελπίζουμε όλοι πέρασαν υπέροχα και ευχόμαστε του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερα.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου