Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Δόθηκε λύση στη μεταφορά των μικρών μαθητών της Αγίας Ευθυμίας


Το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών από την Αγία Ευθυμία στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας φαίνεται ότι βρήκε τη λύση του.
Μετά τις κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες των γονέων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του χωριού Ανδρέα Σολτάτο, καθώς και την δήλωση αδυναμίας του ΚΤΕΛ να μεταφέρει τα μικρά παιδιά στο εν λόγω Σχολείο, η λύση που δόθηκε είναι τα μισθωμένα ταξί.
Έτσι, από την Δευτέρα τα παιδιά ...
μεταβαίνουν στο νέο Σχολείο τους με τρία μισθωμένα, από την Περιφέρεια, ταξί. Η λύση αυτή θα ισχύσει μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός του Δήμου Δελφών, που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ελπίζουμε να έχει ληφθεί υπόψη το δύσκολο της πρόσβασης στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας με άλλα μέσα πέραν των ταξί ή πολύ μικρού λεωφορείου. Το λέμε για να μην βρεθούν οι γονείς ξανά στην ίδια κατάσταση και “τρέχουν και δεν φτάνουν”.
Ο Πρόεδρος της Αγίας Ευθυμίας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους τοπικούς παράγοντες που βοήθησαν στο να δοθεί λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών και πιο συγκεκριμένα την Αντιπεριφερειάρχη Γ. Γαζή, την Βουλευτή Α. Παπαθανάση και τον Δήμαρχο Δελφών Ν. Φουσέκη.
http://blog.agiathimia.com

Το πόσο μόνιμη θα είναι αυτή η λύση θα το δούμε, όσο για το πόσο θα κοστίσει στον Ελληνικό λαό, πιθανότατα ακριβότερα απο το να διατηρούσε στο χωριό τον Δάσκαλο.
Ιteanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου