Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Να συζητηθεί στο ΔΣ του Δήμου Δελφών της Παρασκευής 9/9/2011 το θέμα της «ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» με την παρουσία των ίδιων των εργαζόμενων


«ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»:
ΟΜΗΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ
Να συζητηθεί στο ΔΣ της Παρασκευής 9/9/2011 το θέμα της «ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» με την παρουσία των ίδιων των εργαζόμενων

Μετά τους εργαζόμενους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, στα ΚΕΠ, στα ωδεία και οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» βρίσκονται αντιμέτωποι με τη ...
σκληρή πραγματικότητα της Ελλάδας του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου. Απλήρωτοι από την εποχή του «Καποδίστρια» και των οκτώ Δήμων πορεύονται στην χρονιά του «Καλλικράτη» και του Δήμου Δελφών με αβέβαιο έως σκοτεινό μέλλον.
Οι Δήμοι, η ΚΕΔΚΕ και οι κυβερνήσεις διαδοχικά από το 2006 κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, εκμεταλλευόμενοι το πρόβλημα της ανεργίας που υπάρχει. Στα προεκλογικά τους προγράμματα υπερηφανεύονται για την κοινωνική προσφορά στους ηλικιωμένους και ανήμπορους συμπολίτες μας, αλλά αφήνουν απλήρωτους για δεκάδες μήνες και αύριο θα δείξουν την πόρτα εξόδου σε αυτούς που καθημερινά προσφέρουν.
Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» πληρούν όλες τις προϋποθέσεις (έχουν προσληφθεί με ΑΣΕΠ, έχουν διαδοχικές συμβάσεις, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες) ώστε να ενταχθούν με σταθερές σχέσεις εργασίας και πλήρη εργασιακά δικαιώματα στις υπηρεσίες του Δήμου.
Η Δημοτική κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» καλεί τον πρόεδρο του Δ. Σ. κ. Παναγιωτόπουλο, επιδεικνύοντας την αρμόζουσα ευαισθησία απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και στους ανήμπορους συμπολίτες μας, να θέσει για συζήτηση στη συνεδρίαση της Παρασκευής 9/9/2011 το πρόβλημα αυτό. Καλούμε τους εργαζόμενους να παραβρεθούν και να διεκδικήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία και την αμοιβή της.

www.politesstoproskinio.wordpress.com

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου