Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτίο τύπου για το βιβλίο του Βασίλη Κανάτα "Αστρολογία των 13 Ζωδίων"


     '' Όρα το μέλλον ''
                 (Δελφικό παράγγελμα)

Από τον ''Ομφαλό της Γής'' ξεκινά μια ακόμη πρωτοποριακή θεωρία με  συγγραφέα τον συμπολίτη μας και μόνιμο κάτοικο Φωκίδας , Βασίλη Αυγέρη Κανάτα.
Πρόκειται για την Νέα Θεωρία της Αστρολογίας των 13ζωδίων που διατυπώνεται σε παγκόσμια πρώτη με το Βιβλίο '' Αστρολογία των 13 Ζωδίων'',  που εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Klaudios Ptolemaios στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα.
Ο Βασίλης Αυγ. Κανάτας είναι Φυσικός και έχει κάνει την διπλωματική εργασία του στην Αστρονομία – Ουρανογραφία με θέμα ''Περί Αστερισμών'' στο Τμήμα Φυσικής του ...
Πανεπιστημίου Πατρών.
Μετά από πολύχρονη έρευνα διατυπώνει την θεωρία του αλλάζοντας πολλά αναχρονιστικά στοιχεία της παλαιάς θεωρίας και προσθέτει επιστημονικά δεδομένα και παραμέτρους που προσαρμόζουν τον Ζωδιακό κύκλο και την Αστρολογία στο σήμερα.
Οι Πλανήτες, η Σελήνη και ο Ήλιος με την νέα θεωρία βρίσκονται στην πραγματική τους θέση. Ο Ωροσκόπος για την Αστρολογία των 13ων Ζωδίων απεικονίζεται από την θέση της Σελήνης , του Ουράνιου Σώματος που επηρεάζει πραγματικά την ζωή μας .
    Στις σελίδες του Βιβλίου ο αναγνώστης  μαθαίνει τον ρόλο των Ηλιακών  Κηλίδων  και την επιρροή τους  στην καθημερινότητά μας , στο οικογενειακό , φιλικό , εργασιακό ,περιβάλλον στις ανθρώπινες σχέσεις , στην συμπεριφορά μας  καθορίζοντας συγκεκριμένα ατομικά χαρακτηριστικά.
  Το Βιβλίο η  ''Αστρολογία των 13 Ζωδίων'' αναδεικνύοντας τα αληθινά επιστημονικά δεδομένα  έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον της   Αστρολογικής Κοινότητας αλλά και εκατοντάδων  αναγνωστών .
Το Βιβλίο διατίθεται στην Άμφισσα από το βιβλιοπωλείο “Αναζήτηση”, στην Ιτέα από τα βιβλιοπωλεία “Δομή” και “Διάμετρος” . Διατίθεται επίσης από πολλά βιβλιοπωλεία των Αθηνών και μέσω ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων στο internet.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Βασίλης Κανάτας γεννήθηκε στην Άμφισσα του Δήμου Δελφών. Είναι Φυσικός και έχει κάνει την  διπλωματική εργασία του στην Αστρονομία - Ουρανογραφία με θέμα: “Περί Αστερισμών”.
Είναι ερασιτέχνης Αστρονόμος και μέλος του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας “Αχυρόστρατα” που εδρεύει στον Δήμο Δελφών.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με την Κοσμολογία και την Αστρολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου