Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Κι άλλη αύξηση των κερδών της S&B στο εξάμηνο , σε μας όπως πάντα μένει ...η σκόνη.

Η έξοδος του Λαρνακίου, κόκκινη σκόνη και στα δύο
ρεύματα κυκλοφορίας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2011 (ΔΠΧΑ)


ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Α’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

-Αύξηση πωλήσεων κατά 13% στο πρώτο εξάμηνο του 2011 σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2010
-Αύξηση του ΕΒΙΤΟΛ και του λειτουργικού κέρδους κατά 24% και 78% αντίστοιχα κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011 σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2010
-Σημαντική αύξηση 85% στα καθαρό κέρδη υπέρ των μετόχων στο πρώτο εξάμηνο του 2011 ...

-Νέα οργανωτική δομή για Περαιτέρω ανάπτυξη στο μέλλον


Ο κος Κρίτων Αναβλαβής, Διευθύνων Σύμβουλος της S&Β, σχολίασε:
«Επιτύχαμε ισχυρά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2011, με σημαντική αύξηση των πωλήσεων και των κερδών. Τα έσοδά μας από πωλήσεις υποστηρίχθηκαν από τη σταθερή ζήτηση στη διάρκεια του εξαμήνου, ενώ κερδίσαμε μερίδια σε αρκετές από τις αγορές που εξυπηρετούμε. Συνεχίσαμε να επωφελούμαστε από τα υψηλά επίπεδα λειτουργικής μόχλευσης κι ως αποτέλεσμα τα περιθώρια κέρδους μας βελτιώθηκαν σημαντικά. Οι επιδόσεις μας βρίσκονται στο σωστό δρόμο για να συμβάλλουν θετικά ατην απόδοση του επενδεδυμέ νου κεφαλαίου και σε μία βελτιωμένη χρονιά στο σύνολό της.
Παρά τη μετρίαση στο ρυθμό ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας στο δεύτερο τρίμηνο, οι επιχειρηματικές συνθήκες στις περιοχές και στις αγορές δραστηριοποίησής μας παρέμειναν ενθαρρυντικές. Καθώς εισερχόμαστε στο δεύτερο εξάμηνο του έτους συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην αποτελεσματική διαχείριση του αυξανόμενου κόστους από εξωγενείς παράγοντες και συνειδητοποιούμε την αστάθεια που εκδηλώνεται τελευταία στις εκτιμήσεις για την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη. Παράλληλα, προετοιμαζόμαστε για την ομαλή μετάβαση στη νέα οργανωτική μας δομή, που πιστεύουμε ότι θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις προσανατολισμένες στις αγορές δραστηριότητές μας διεθνώς, να αδράξουμε σημαντικές ευκαφίες και να επιτύχουμε διατηρήσιμη, κερδοφόρα ανάπτυξη για τους μετόχους μας. »

http://www.s.andb.gr


Iteanet
Οι μέτοχοι λένε θα έχουν κερδοφορία παρά την κρίση, εμ πως να μην έχουν; παίρνουν δωρεάν των βωξίτη και στην περιοχή δεν κάνουν ούτε τα απαραίτητα για τις αποκαταστάσεις.


2 σχόλια:

  1. αυτα να τα δει ο κατσαροσ και οσοι περιμενουν να πανε για δουλεια μετα απο προεκλογικεσ υποσχεσεισ και τωρα τουσ λενε υπομονη υπαρχει κριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πια κοινό μυστικό όλων των κατοίκων Ιτέας,Κίρρας,Γαλαξειδίου και γενικά όλης της Φωκίδας πως ζούμε,αναπνέουμε,κολυμπάμε,ψαρεύουμε : ΚΑΡΚΙΝΟ : πεθαίνουμε απο ΚΑΡΚΙΝΟ και δεχόμαστε να υπάρχει αυτός ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ.ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ που σε συνδιασμό με το δελφικό τοπίο,πολλαπλασιάζεται μηδενίζοντας την ομορφία και υγεία πάνω απ'ολα, αλλά και την ανάπτυξη της Ιτέας.
    Μια πανέμορφη πόλη σε πραγματικά κομβικό τουριστικό σημείο βρίσκεται υπο κατοχή ένοχης σιωπής και πολιτικής απραξίας και ο λόγος :METΑΛΛΕΙΑ =ΜΙΖΑ=ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΜΠΟΥΛΗ=ΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ=ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ.
    Δεν είναι τυχαίο αγαπητοί συμπολίτες ιτιώτες και μη,καθόλου τυχαίο το πόσο επηρεάζει το δελφικό τοπίο την υπανάπτυξη της Ιτέας αφού καλύπτει τα συμφέροντα της S&B με δόλια πολιτικά βουλεύματα πατημένα γερά στην Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ εμπνεύστρια της τοτε καταστροφικής απόφασης.Καθολου τυχαίο οι τότε απαγορεύσεις σε τεράστιες εταιρίες,βιομηχανίες,επενδυτές αποτέλεσμα των χιλιάδες θέσεις εργασίας και σίγουρα σήμερα η Ιτέα μας θα ήταν ακετά μεγαλύτερη,φιλόξενη επαγγελματικά,με περισσότερες φιλοδοξίες και ευκαιρίες για τους νέους άνεργους και περιθωριοποιημένους κατοίκους όπως εγώ.
    Προτείνω στο IteaNet δημοσίευση μετρήσεων στα νερά του κορινθιακού και ειδικότερα στο νερό δίπλα απο τις γέφυρες που φορτώνουν καράβια,επίσης προτείνω να βρεθεί ένας τρόπος ψηφιακών υπογραφών και παρακαλώ επίσημες χημικές αναλύσεις,αποτελέσματα και αν θέλετε ρωτήστε και τον κο Τρεμόπουλο τι γνωρίζει(απάντηση δεν θα πάρετε όπως δεν πήρα ούτε εγώ)και γενικά ρωτήστε ,φωνάξτε ,ΨΆΞΤΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΙ ΕΔΩ ΠΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ,ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ-ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΙΤΙΩΤΕΣ
    Χ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή