Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΕΣΒΗΣΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΣΟ ΒΙΝΤΕΟ από τη φωτιά στο Χρισσό κοντά στους Δελφούς

Πυρκαγιά βρίσκόταν σε εξέλιξη από λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στη περιοχή Χρυσό στους Δελφούς.
Η φωτιά έκαψε αγροτοδασική έκταση.
Στο σημείο είχαν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα και 3 αεροσκάφη...

ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΕΘΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΣΟ .  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΥΠΗΡΧΕ  ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ . ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΗΡΙΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (Δ. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ, Δ. Α.Τ. ΔΕΛΦΩΝ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, κ.α.).
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ  Ι' ΕΦΟΡΕΙΑ  ΔΕΛΦΩΝ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΨΑΛΤΗ.
http://agnantiroumelis.blogspot.com/2011/07/blog-post_772.html

2 σχόλια:

  1. θα παρακαλούσα να μην αναγράφονται ψευδείς πληροφορίες για το ποιοί συνετέλεσαν στην κατάσβεση της φωτιάς στο χρισσό.Το αναφέρω σαν σχόλιο γιατί ήμουν παρόν, ας μην ήταν τα παιδιά απο το χρισσό που μπήκαν πρώτα μες την φωτιά και μετά η πυροσβεστική και τα αεροπλάνα και θα σας έλεγα μετά που θα έφτανε η φωτιά .όσο για τους Δελφιώτες μας κοιτούσαν μαζί με την Αντιδημαρχό τους απο το pavillion (τουριστικό παρίπτερο) και μόλις η φωτιά τέθηκε υπο έλεγχο ήρθε η εν λόγω κυρία να μας πει πόσο μεγάλη προσπάθεια κατέβαλε για το σβήσιμο της φωτιάς η ίδια όσο και οι υπόλοιποι Δελφιώτες.Μήπως πρέπει να αρχίσουν να ξυπνάνε οι Χρισσαίτες και να δουν ποιούς ψηφίζουν. ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TON ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΣΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή