Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Νέα ιστοσελίδα απο την Περιφερειακή ενότητα Φωκίδας


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Άμφισσα, 21 Ιουλίου 2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέο διαδικτυακό τόπο δημιούργησε η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, την ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, με ηλεκτρονική διεύθυνση www.fokida.net και σκοπό την προβολή των δραστηριοτήτων των συλλόγων.
Με το νέο νόμο του Καλλικράτη 3852/2011, ο ρόλος της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης όσον ...
αφορά τους τομείς Πολιτισμού και Αθλητισμού είναι επιτελικός και συντονιστικός. Συγκεκριμένα, μπορούμε να συμμετέχουμε σε προγράμματα πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της Περιφέρειας και των Δήμων, συμμετοχή στον συντονισμό δράσεων των πολιτιστικών φορέων της Περιφέρειας και συμμετοχή στην υλοποίηση πολιτιστικών προγραμμάτων και εκδηλώσεων υπερτοπικής σημασίας.
Με αφορμή τις αρμοδιότητες αυτές, η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, θα αναλάβει πρωτοβουλίες για τις οποίες θα σας ενημερώσει. Μια από αυτές είναι η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας, η δημιουργία του Fokida.net, της Πολιτιστικής Πύλης της Φωκίδας, το οποίο προσφέρει σε όλους τους συλλόγους και τους λειτουργούς των γραμμάτων και των τεχνών του τόπου μας ένα φιλόξενο βήμα έκφρασης, αλλά και ένα αποτελεσματικό μέσο ενημέρωσης για τις δραστηριότητες τους.
Για να μπορεί να ενημερώνεται όμως, το Fokida.net έγκαιρα και έγκυρα πρέπει να…ενημερώνεται. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κατακλυστούμε με τα e-mail σας και τις επιστολές σας, που θα μας μεταφέρουν τον παλμό της δράσης σας: εκδηλώσεις, πρωτοβουλίες, εκδόσεις.
Στο Fokida.net παράλληλα με το ενημερωτικό τμήμα του, υπάρχει το τμήμα δημιουργίας – φιλοξενίας σελίδων για τους συλλόγους και τους λειτουργούς που θέλουν να έχουν παρουσία στο διαδίκτυο, αλλά δεν έχουν δικό τους δικτυακό τόπο. Και αυτή η υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν και με την υποστήριξη έμπειρων επαγγελματιών του ιντερνέτ.
Το Fokida.net (www.fokida.net) είναι μια πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, η οποία, κτίζεται όμως με τη συνεργασία όλων των συντελεστών της πολιτιστικής ζωής του τόπου μας.
Περιμένουμε λοιπόν, σύντομα και τη δική σας συμβολή στη δημιουργία της πολιτιστικής πύλης της Φωκίδας…

Η Αντιπεριφερειάρχης

Παναγιώτα Γαζή

Για επικοινωνία:
Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας
Ιωάννου Γιδογιάννου31, 33100 Άμφισσα (για Fokida.net)
Kin. 6948851958 (Πάνος Μπαλτάς)
pliroforisi@fokida.net

1 σχόλιο:

  1. Κρατική ιστοσελίδα που κατά 95% κάνει redirect σε άλλες τοπικές ή μη ιστοσελίδες/blogs πρώτη φορά έχω δει στην καριέρα μου......Να ξέραμε μόνο πόσο κόστισε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή