Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Σοκ με ανήλικη που γέννησε σε τουαλέτα


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ανήλικη κοπέλα γέννησε στην τουαλέτα σπιτιού συγγενικών της προσώπων, στη Ναύπακτο, και το νεογνό εξέπνευσε πριν μπορέσουν να κάνουν κάτι οι γιατροί του νοσοκομείου, στο οποίο μεταφέρθηκαν η ανήλικη και το βρέφος.

Οι αστυνομικές αρχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας έχουν ήδη ξεκινήσει ανακρίσεις για να διακριβωθούν οι συνθήκες υπό ...
τις οποίες γεννήθηκε το βρέφος, αλλά και το τι ακολούθησε μέχρι την τραγική κατάληξή του.

Την  ανήλικη μητέρα του βρέφους τη φιλοξενούσαν συγγενείς της στη Ναύπακτο. Ολα έγιναν όταν η νεαρή κοπέλα παρέμεινε στην τουαλέτα του σπιτιού για περισσότερες από δύο ώρες προκαλώντας την ανησυχία των συγγενών της, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα απολύτως για την εγκυμοσύνη της.

Υστερα από δύο και πλέον ώρες και αφού η κοπέλα δεν απαντούσε στις φωνές τους, οι συγγενείς της, έντρομοι, άνοιξαν την πόρτα και τη βρήκαν μέσα σε λίμνη αίματος, με το νεκρό βρέφος στην αγκαλιά. Το σοκ που υπέστησαν όλοι ήταν τεράστιο, ενώ στις επίμονες ερωτήσεις τους η κοπέλα ισχυριζόταν ότι δεν είχε αντιληφθεί πως ήταν έγκυος και πως το βρέφος γεννήθηκε νεκρό.

Σε κατάσταση πανικού και αλλοφροσύνης, οι άνθρωποι του οικογενειακού της περιβάλλοντος κάλεσαν χωρίς δεύτερη σκέψη την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να διακομιστεί το νεογνό στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν τώρα να ξετυλίξουν το κουβάρι του μυστηρίου, ενώ καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξουν οι ισχυρισμοί της ανήλικης κοπέλας.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου