Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Πρωτοβουλία κατά της βίας θα πάρει ο Πρωθυπουργός, όχι δεν είναι ανέκδοτο

 Ποια βία εννοεί ο ποιητής , μα φυσικά την βία που αισθάνονται οι καταπιεστές μας.
Φτάσαμε στο σημείο να παραιτούνται ακόμα και από την αστυνομία οι ΜΑΤατζήδες γιατί δεν μπορούν να δέρνουν άλλο πλέον, αλλά αυτή η βία είναι αόρατη για τον πρωθυπουργό.
Αυτόν δεν τον ενοχλεί η  βία  με τους εκατοντάδες κακοποιημένους ούτε οι δεκάδες χιλιάδες ψεκασμένοι με χημικά, ούτε ο δημοσιογράφος που έχασε την ακοή του απο χειροβομβίδα κρότου λάμψης, ούτε οι δεκάδες που αυτοκτονούν απο την εξαθλίωση που έχει φέρει η πολιτική του στην ελληνική κοινωνία.

Οι κλέφτες και λωποδύτες που μας κυβερνούν αισθάνονται την ανάσα του κόσμου πίσω τους, αυτήν φοβούνται και ψάχνουν να την φορτώσουν σε μπαμπούλες και ...
τρομοκράτες.

Έχουν βλέπεις την απαίτηση  να κλέβουν  μπροστά στα μάτια μας εδώ και χρόνια και  ο κόσμος να κάθεται προσοχή μπροστά τους.
Έχουν την απαίτηση να περνούν με την βία άδικα μέτρα και ο κόσμος να συνεχίσει επ άπειρον να λέει ευχαριστώ.
 Έχουν την απαίτηση να εξαθλιωθούμε να χάσουμε τις δουλειές και τις οικονομίες μας  και να τους προσκυνούμε.
Αν αντιδράσουμε μας λένε , θα προσβάλουμε την Δημοκρατία πάνω στην οποία ασελγούν  κατ  επάγγελμα και κατά συνήθεια εδώ και χρόνια.

Σε αυτό το κλίμα πολύ ευχαριστηθήκαμε και την ανακοίνωση της βουλευτού μας.
Ξέρεις τι ωραίο πράγμα είναι να απευθύνεται σε εσένα η Βουλευτής του τόπου σου . Αυτό αποτελεί απο μόνο του μια αναβάθμιση, μια καταξίωση στην συνείδηση του κόσμου για την προσφορά σου. Τώρα θα μου πεις με μία σελίδα γεμάτη βρισιές θα γίνει αυτή η αναβάθμισή. Έλα μωρέ τώρα και τι έγινε, καλή ή κακή, η δημοσιότητα είναι δημοσιότητα, που λένε και οι Βουλευτές, αν σε βρίζουν σημαίνει οτι υπάρχεις.
Την μεγαλύτερη χαρά όμως την είχαν μερικές ιστοσελίδες που τοποθετούσαν τις βρισιές της Βουλευτού στα κείμενά τους και γέλαγαν κάτω από τα μουστάκια τους.
Ξέρεις τι είναι  να μην μπορούν να σε βρίσουν άμεσα και να βρίσκουν το κείμενο έτοιμο γραμμένο , λες και το έγραψαν οι ίδιοι.
Άντε αναβαθμιστήκατε παλικάρια, όλη την ημέρα δημοσιεύσεις της Βουλευτού θα αναρτάτε στην σελίδα σας, πότε θα πάρουν το εφάπαξ οι δημόσιοι υπάλληλοι , πότε θα βγουν τα αποτελέσματα στις ουρολογικές εξετάσεις των γερόντων, πότε θα γίνει Σοσιαλισμός και πότε θα κάνει Ξαστεριά.
Αποκλειστικά και μόνο εσείς θα έχετε τις ειδήσεις που δεν είναι ειδήσεις.
Χρειάζεται η αποβλάκωση των βασικών καναλιών της Αθήνας να υπάρχει και στα τοπικά μέσα, χρειάζεται με την διαπλοκή να δημιουργηθούν πειθήνια όργανα ενημέρωσης.
Από δεοντολογία δε άλλο πράγμα, ούτε την ανακοίνωση μας ανέβασαν ούτε την απάντηση μας στην Βουλευτή, ούτε καν ένα λίνκ τοποθέτησαν με τις δικές μας απόψεις, δεν χρειάζονται άχρηστα παράσιτα στις εκπομπές προπαγάνδας τους, μπορεί ο κόσμος να αποκτήσει διαφορετική εικόνα από αυτή που του επιτρέπουν.

Πέρα από τα αστεία που γράψαμε μέχρι τώρα, ο τρομοκράτης λαός έχει βγει στο προσκήνιο και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να το ανεχθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου