Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΑΛΙ Η ΙΤΕΑ

Κάτοικοι και φορείς της Ιτέας αλλά και των γύρω περιοχών πραγματοποίησαν  διαμαρτυρία σήμερα, στο Κέντρο Υγείας της πόλης. 
Εμπαιγμό και υποβάθμιση καταγγέλλουν κάτοικοι και φορείς, σε μια πόλη που υπερδιπλασιάζει το πληθυσμό της τους καλοκαιρινούς μήνες. 
Εκτός την Ιτέα, από το Κέντρο Υγείας εξυπηρετούνται Γαλαξίδι, Δεσφίνα, Χρισσό, η ευρύτερη περιοχή, περαστικοί και επισκέπτες. 
Να μη ξεχνάμε τα κρουαζιερόπλοια που ...
προσεγγίζουν το λιμάνι,  τη μεταλλευτική εταιρία που δραστηριοποιείται στη περιοχή μας όπως και τα εργοστάσια συσκευασίας ελαιών που απασχολούν πολλούς υπαλλήλους.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει αύριο στις 19:00 στην Άμφισσα, θα παραβρεθούν όπως δήλωσαν κάτοικοι και φορείς.http://karteria1.blogspot.com

2 σχόλια:

 1. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ? ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ? ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ? ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ -10-15 ΑΤΟΜΑ ΒΛΕΠΩ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτοί που το διοργάνωσαν έχουν και την ευθύνη για να ενημερώνουν.
  Εμείς το μάθαμε αργά χθες το βράδυ και το δημοσιεύσαμε .
  Απο εκεί και πέρα πρέπει να είναι πιο διάφανα τα πράγματα γιατί το θέμα είναι πολύ σημαντικό για να το κρύβουμε και να γίνονται σπασμωδικές ενέργειες.
  Τόσο η επιτροπή του εργατικού κέντρου όσο και τα σωματεία των εργαζομένων και οι φορείς της πόλης πρέπει να υποστηρίξουν την συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και να κάνουν κινητοποιήσεις όπως γίνονται και σε όλες τις διπλανές μας πόλεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή