Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΣΤΟ ΕΥΠΑΛΙΟ ΓΙΑ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ πάει η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής

Του  Περικλή Ν. Λουκόπουλου

Με σλόγκαν ¨πάμε δενδροφύτευση¨ η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας του Νομού Φωκίδας , θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 3 Ιουνίου , από ώρα 9 το πρωί δενδροφύτευση στο χώρο του Λυκείου Ευπαλίου.

Η δράση αυτή οργανώνεται από την Εταιρία στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και αγωγής όλων σε θέματα ψυχικής υγείας.

Συμμετέχουμε όλοι, τονίζει με ανακοίνωσή της η Εταιρία Κοινωνιής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, γιατί οφείλουμε να παραδώσουμε ...
έναν όμορφο κόσμο στα παιδιά μας.

Η δενδροφύτευση θα γίνει σε συνεργασία με τον Δήμο Δωρίδας και το Δημοτικό Σχολείο Ευπαλίου που συντονίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανδρέας Ευσταθίου και εντάσσεται στο πρόγραμμα Προ & Επαγγελματικής Κατάρτισης των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης(Προστατευμένα Διαμερίσματα, Οικοτροφείο ) και της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας της Εταιρίας.

Να επισημάνουμε ότι Επιστημονικός Υπεύθυνος της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας είναι ο καθηγητής Π. Σακελλαρόπουλος, ενώ στη Διεπιστημονική Ομάδα του Νομού Φωκίδας συμμετέχουν οι Αναστασοπούλου Χριστίνα ( Ψυχολόγος), Γεωργίου Γεωργία (Δασοπόνος), Μπαλωμένου Μαρία (Νοσηλεύτρια - Κοινωνική Λειτουργός), Σταυρίδη Δήμητρα (Κοινωνική Λειτουργός) και Τσαλαπατάνη Μαρία (Ψυχολόγος)
http://dorida.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου