Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Ναι στον μεσοπρόθεσμο από την Αφρ. Παπαθανάση

alt
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΑΠΟ  ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ
Την απόφασή της να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο ανακοίνωσε το πρωί από τους Δελφούς η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Φωκίδα Αφροδίτη Παπαθανάση.
Κρίνεται το μέλλον της χώρας μας, επεσήμανε η κυρία Παπαθανάση, που πάντως ...
παραδέχθηκε πως τα μέτρα  είναι δύσκολα και άδικα. Τόνισε επίσης πως το μεσοπρόθεσμο δεν είναι η λύση για την αντιμετώπιση της κρίσης, αλλά ο τρόπος να ξεπεράσουμε τα προβλήματα αυτής της στιγμής.
http://www.lamiastar.gr
Υ.Γ.ΙΤΕΑΝΕΤ
Με χαρά θα θέλαμε να  ακούσουμε να μας εξηγεί η κυρία Βουλευτής για τον Σοσιαλισμό του ΔΝΤ για τις κλεψιές του κόμματός της, για τις μίζες της Simens για τον Τσουκάτο, για τον Μαντέλη, και για για όσους βάλανε στην τσέπη τους την οικονομική ανάπτυξη του τόπου.
Αλήθεια κυρία βουλευτής πόσα θα πληρώσει έκτακτο φόρο η Siemens και η κάθε εταιρία, πόσο θα αυξηθεί η φορολογία τους. Ξεχάσαμε στον σοσιαλισμό που εφαρμόζετε οι εταιρίες δεν πληρώνουν ούτε έκτακτες εισφορές ούτε φόρους αλί στους μικρομεσαίους και τους υπαλλήλους.
Το χρεοκοπημένο κράτος μας δίνει δεκάδες εκατομμυρίων στους πλούσιους φίλους του ακόμα και τώρα. Επιδότηση απο το κράτος θα πάρει μάθαμε η ΤΕΡΝΑ (εταιρία με ανεμογεννήτριες) ίση με τα χρήματα που θα  χρειαστεί για να γίνει το ΤΕΙ της Άμφισσας μόνο για ένα αιολικό της πάρκο , πάνω απο 7 εκατομμύρια ευρώ.
Δεν την θέλουμε τέτοια διάσωση της χώρας με την υπογραφή σας κυρία βουλευτής γιατί δεν είναι διάσωση είναι βούτηγμα της χώρας στο βάθος της θάλασσας με το μνημόνιο να την δένει χειροπόδαρα.
Όταν το 2015 θα χρωστάμε πολύ περισσότερα απο τώρα, όταν θα έχουμε ξεπουλήσει όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του τόπου και τα μεροκάματα θα έχουν φτάσει τα 600 ευρώ , ποιός θα πληρώσει για να ξεχρεώσουμε. Δεν θα υπάρχει κανένας και το ξέρετε.
Αυτό που κάνετε τώρα με την ψήφο σας είναι να διευκολύνετε την μοιρασιά του πλούτου μας και να φέρνετε πιο κοντά την οικονομική καταστροφή.
Οι τραπεζίτες και οι οικονομικά ισχυροί θα εισπράξουν με αυτά τα μέτρα όσα οι  εργαζόμενοι και το κράτος έχουν δημιουργήσει εδώ και  δεκαετίες.
ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΗΛΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου