Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Μαζική επίθεση "αγανακτισμένων" κατά Παντελή Οικονόμου, διδάσκει …ήθος ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ


Facebook_Oikonomou

 Καλή η πολιτική τέχνη και η εξουσία ενίοτε όμως αμείλικτες. H ενέργεια του Παντελή Οικονόμου να σβήσει το άρθρο του, που είχε δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα (αλλά και στον "τοίχο" του στο Facebook) με το οποίο καταφερόταν εναντίον του μνημονίου, αμέσως μόλις υπουργοποιήθηκε, εξόργισε χιλιάδες χρήστες του Ίντερνετ, οι οποίοι επιτίθονται με σφοδρότητα στην σελίδα του στο facebook, η οποία μοιάζει πλέον εγκατελημμένη.
Στο προφίλ του Παντελή Οικονόμου στο facebook μία ερώτηση κυριαρχεί: «Κύριε Οικόνομου για απαντήστε επιτέλους,  όπως ρωτάνε όλοι από κάτω... Θα ψηφίσετε το Μνημόνιο τώρα;». Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στον «wall»του....
 «Συγχαρητήρια για το ήθος σας, κ. Οικονόμου. Στον βωμό μιας καρέκλας αποδεικνύετε περίτρανα ότι με τέτοιες αξίες καταντήσατε εσείς οι εκπρόσωποι του λαού την Ελλάδα εδώ που έφτασε. Τόσο αδίστακτος να αλλάζετε εν μια νυκτί όλη σας την σκέψη περί μνημονίου;» γράφει ένας επισκέπτης του προφίλ.

«Κύριε Οικονόμου, γιατί σβήσατε από την ιστοσελίδα σας τις θέσεις σας για το μνημόνιο; Το ερώτημα λοιπόν είναι ξεκάθαρο: θα ψηφίσετε το Μεσοπρόθεσμο; Ναι ή όχι; Καρεκλάκια»...

Απαντήσεις δεν υπάρχουν από τους χειριστές της ιστοσελίδας του Παντελή Οικονόμου στο facebook.
 
 Ακόμη χειρότερα, οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου, στο προσωπικό του σάιτ (www.poikonomou.gr), μόλις τις προηγούμενες εβδομάδες, περί άμεσης εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο... εξαφανίστηκαν! Μία αναζήτηση βέβαια στο google τις ανασύρει ξανά, ό,τι κι αν κάνουν οι συνεργάτες του νέου αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου