Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΟΙ ΑΜΥΓΔΑΛΙΩΤΕΣ ΕΚΛΕΞΑΝΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ


image

Καλημέρα ελπίδα.
Μέσα στις μαύρες κατάμαυρες μέρες που ζούμε και που ως ένα σημείο πέρα απ τη ζωή μας επηρέασαν και τη σχέση μας με το σύλλογο, ήρθε η σημερινή μέρα σαν βάλσαμο να επουλώσει όλες τις πληγές, να μας ξυπνήσει απ το λήθαργο και να μας γεμίσει ελπίδα για το αύριο.
Νέα παιδιά μπήκαν στο συμβούλιο, με φρεσκάδα, ζωντάνια, νέες ιδέες και αισιοδοξία. Μαζί με εμάς τους παλιότερους που σιγά σιγά θα τους μεταλαμπαδεύσουμε την...
αγάπη μας για τον τόπο και τον σύλλογο  και θα τους προετοιμασουμε για τις μελλοντικές συλλογικές κινήσεις, θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε το σύλλογο ζωντανό, μέσα στα πράγματα, προσαρμοσμένο στη νέα εποχή, με σημαία μας την ελπίδα για το αύριο.
Ήρθε κόσμος, αποφασισμένος. Το στοίχημα δεν ήταν η εκλογή ενός συμβουλίου, Το στοίχημα ή μάλλον το διακύβευμα ήταν ο ίδιος ο Σύλλογος και η ύπαρξη του.
Και ο κόσμος διατράνωσε  την αποφασιστικότητα του και να δηλώσε απερίφραστα,  πως αυτός ο Σύλλογος ήταν είναι και θα είναι εδω, ενεργός, ζωντανός, αληθινός, ειλικρινής, ένας σύλλογος γιά όλους χωρίς εξαιρέσεις,  για να προσφέρει ότι πιο ποιοτικό μπορείκαι στον πολιτισμό και στην κοινωνία και στο μέλος, το φίλο, τον συγχωριανό.
Ευχαριστούμε απ την καρδιά μας όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας έδωσαν μια ζεστή αγκαλιά.
Γιατί σήμερα η συνέλευση ήταν στ αλήθεια μια ζεστή αγκαλιά για   όλους μας. Και γι αυτούς  που αποφασίσαμε να συνεχίσουμε αλλά κυρίως για τα  νέα παιδιά που είναι στο συμβούλιο. Μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα. Να είστε όλοι καλά.
Να είστε όλοι κοντά μας. Μαζί θα κάνουμε πράματα και θάματα.
Αλέκος Παπανδρέου

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΕΚΟΣ
ΝΤΖΑΘΑ ΕΛΕΝΗ
ΜΑΡΟΥΛΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΟΚΜΟΤΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΜΑΝΤΖΑΒΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ ΤΖΩΡΤΖΙΑ
ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ


ΚΟΤΟΝΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΝΟΗ
ΒΟΥΤΣΙΝΟΥ ΒΟΥΛΑ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ


ΜΑΝΕΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝ
ΜΑΝΤΖΑΒΑ ΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

   Εξ...απανέκαθεν , που λένε και οι..εγγράμματοι , φίλος της Αμυγδαλιάς , από τότε δηλαδή που η Αμυγδαλια ήταν το ..μεζεδοχώρι μας , και που γλένταγε 360 μέρες το χρόνο , αφήνουμε εκτός τις 5 μέρες για..έκτακτα περιστατικά , χαίρομαι ιδιαίτερα , που στους δύσκολους καιρούς , και όχι μόνο ..οικονομικά , που περνάμε , μέσα στην κοινωνική..μιζέρια που μας πνίγει , και μέσα στον πολιτιστικό..χειμώνα που έχει παγώσει τη ζωή μας , η Αμυγδαλιά καταφέρνει πάντα , να διατηρεί την ομορφιά , τη φρεσκάδα αλλά και τα...άνθια της .
   Βέβαια , τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο , τίποτα δεν ..φυτρώνει από μόνο του , πάντα υπάρχουν κάποιοι Δον Κιχώτες , που ποτίζουν το δεντράκι με τον..ιδρώτα  τους , έτσι..απλά , αγνά κι' ανυστερόβουλα ..
   Αγαπητέ μου Αλέκο , φίλοι της Αμυγδαλιάς , θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή σας αλλά και για όσα έχετε κάνει , κάνετε και θα..κάνετε για το χωριό σας .
..Α ..μην περιμένετε ..ευχαριστώ , απλά ..συνεχίστε , τιμή  σας  και...καμάρι σας...
                     ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ
  εμείς θα είμαστε συνέχεια δίπλα σας , κοντά  σας .....Κ.Κ.-
http://lidoriki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου