Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ
Για ενημέρωση των ακροατών – αναγνωστών σας, σας γνωρίζουμε ότι οι υποψήφιοι που έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά συμμετοχής τους στις εξετάσεις Μαΐου 2011, για την απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, στην Υπηρεσία μας, θα εξετασθούν:
Για την Αγγλική, Γαλλική, Ιταλική και Γερμανική  Γλώσσα, στο εξεταστικό Κέντρο που θα λειτουργήσει στο Διδακτήριο του Γενικού Λυκείου Άμφισσας. Κ. Καραμανλή 1- Άμφισσα. Τηλ. 22650 28475 ή 22650 29115
Το Πρόγραμμα των εξετάσεων έχει ως εξής:...
Σάββατο 07-05-2011
Οι υποψήφιοι για την Αγγλική επίπεδο Β (Β1 & Β2) και  τη Γαλλική επίπεδο Β (Β1 & Β2) πρέπει να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο το αργότερο στις 7:30΄ για τη γραπτή εξέταση. Η λήξη της γραπτής εξέτασης θα είναι περίπου στις 12:00΄.
            Οι υποψήφιοι για την  Γερμανική επίπεδο Β (Β1 & Β2)  πρέπει να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο το αργότερο στις 8:30΄ για τη γραπτή εξέταση. Η λήξη της γραπτής εξέτασης θα είναι περίπου στις 12:30΄.
Οι υποψήφιοι για την Ιταλική  επίπεδο Β (Β1 & Β2) πρέπει να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο το αργότερο στις 8:30΄ για τη γραπτή εξέταση. Η λήξη της γραπτής εξέτασης θα είναι περίπου στις 13:00΄.
Η προφορική εξέταση των επιπέδων Α  και Γ1 στην Αγγλική,  Α και Γ1 στη Γαλλική και Α & Γ1 στην Ιταλική θα ξεκινήσει στις 10:00΄.
Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων, Παρασκευή 06/05/2011, οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.

Κυριακή 08-05-2011
Οι υποψήφιοι για τη Γαλλική επίπεδο Α πρέπει να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο το αργότερο στις 7:30΄ για τη γραπτή εξέταση. Η λήξη της γραπτής εξέτασης θα είναι περίπου στις 12:00΄.
Οι υποψήφιοι για την Ιταλική επίπεδο Α πρέπει να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο το αργότερο στις 08:00΄ για τη γραπτή εξέταση. Η λήξη της γραπτής εξέτασης θα είναι περίπου στις 13:00΄.
Οι υποψήφιοι για την Αγγλική επίπεδο Γ1 και Γαλλική επίπεδο Γ1 πρέπει να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο το αργότερο στις 13:30΄ για τη γραπτή εξέταση. Η λήξη της γραπτής εξέτασης θα είναι περίπου στις 18:00΄.
            Η προφορική  εξέταση για το Β επίπεδο  στην  Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική και Ιταλική θα αρχίσει στις 10:00΄.            
Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων, Παρασκευή 06/05/2011, οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.
        Οι υποψήφιοι όλων των επιπέδων πρέπει να  έχουν μαζί τους, Δύο στυλό διαρκείας χρώματος μπλε ή μαύρο ( όχι μολύβι ), Δελτίο εξεταζομένου, Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή  άλλο επίσημο έγγραφο για να γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
Δεν επιτρέπεται η χρήση διορθωτικού υγρού (Blanco) και  κινητού τηλεφώνου.
                                   
                                                                                                   Ο Δ/ΝΤΗΣ  ΕΚΠ/ΣΗΣ

                                                                                                       ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΑΓΓΟΥΡΑΝΗΣ
                                                                                                                        Κλ. ΠΕ-02

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου