Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Εκδρομή ΑΡΒΑΝΙΤΣΑ και άλλες δραστηριότητες του Συλλόγου Συνταξιούχων Ιτέας Κίρρας Τριταίας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ
Ιτέα 30.04.2011
Αριθ, Πρωτ. 246

Αγαπητά Μέλη,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Με την αυριανή ημέρα ο Μάιος μας έρχεται ανθοντυμένος και στολισμένος. Ευχόμαστε σε όλα τα Μέλη μας αλλά και στις οικογένειες των , να έχουμε χαρούμενη Πρωτομαγιά και παράλληλα σας ενημερώνουμε για διάφορα θέματα.
1. Με χαρά σας ανακοινώνουμε μία πολύ όμορφη Μονοήμερη εκδρομή. Θα...
πραγματοποιηθεί στις 02.06.2011, ημέρα της Αναλήψεως. Θα επισκεφθούμε την Μονή Οσίου Λουκά και θα ξεναγηθούμε στο Μουσείο της Μονής. Εάν υπάρχει λειτουργία θα παραμείνομε να την παρακολουθήσομε. Αν όχι αφού προσκυνήσουμε και ξεναγηθούμε θα περάσομε από κάποια εκκλησία της Αναλήψεως για να προσκυνήσουμε. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε για το ΚΥΡΙΑΚΙ όπου και θα το προσπεράσουμε για να βρεθούμε στην συνέχεια σε μια καταπληκτική περιοχή πού όχι μόνο θα μας ενθουσιάσει με το σπάνιο περιβάλλον της αλλά και θα γευματίσουμε εκεί. Είναι η ΑΡΒΑΝΙΤΣΑ. Εκεί λοιπόν ο Σύλλογος θα προσφέρει δωρεάν για τα Μέλη του το μεσημεριανό γεύμα., και βέβαια και τα έξοδα μετακίνησης. Οι/αι Συνοδοί των Μελών μας θα επιβαρυνθούν με 22 (είκοσι δύο) € το άτομο τόσο για το γεύμα όσο και τη μετακίνηση.
Η ομορφιά του τοπίου όχι μόνο θα μας αρέσει αλλά θα εκπλαγούμε. Για την συμμετοχή σας θα πρέπει να περάσετε από το γραφείο μας τις συνήθεις ώρες ήτοι 10-11 κάθε εργάσιμο πρωινό για να πάρετε την σχετική κάρτα και να δηλώσετε ποιο μενού επιθυμείτε, δηλαδή Μπριζολα Χοιρινή ή Μπιφτέκι, μέχρι τις 20.05.2011. Εάν πριν τις 20 του Μάη συμπληρωθούν δυο Πούλμαν θα είναι πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατο για περισσότερα άτομα. . Το βραδάκι επιστρέφοντας θα περάσουμε μέσα από το Κυριάκι για μια μικρή στάση για καφέ και να το γνωρίσουμε. Αναχώρηση στις 7.30 το πρωί Από το γραφείο μας.
2. Σας θυμίζουμε την επίσκεψη μας στην ΕΣΤΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στο ΓΑΛΑΞΙΔΙ. Θα πραγματοποιηθεί στις 10.05.2011, ημέρα Τρίτη στις 6 το απόγευμα. Θα μας μεταφέρει ΠΟΥΛΜΑΝ. Παρακαλούμε όσοι θέλετε να έλθετε να μας ενημερώσετε. Η προσφορά αφορά μόνο τρόφιμα ή χρήματα τα οποία θα αρχίσουμε να παραλαμβάνουμε στο γραφείο μας από τώρα. Θα φύγουμε από το γραφείο μας.
3. Επίκειται επίσκεψη στην Εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με σχετική Ξενάγηση. Θα γίνει εργάσιμη ημέρα και πρωί. Θα ειδοποιηθείτε έγκαιρα.
4. Προγραμματίζουμε ,πιστεύουμε προς το τέλος Ιουνίου, την εκδρομή μας στα ΖΑΓΟΡΩΧΩΡΙΑ. Είμαστε στο πολύ λεπτομερές ψάξιμο, επειδή προσπαθούμε να πετύχουμε όχι μόνο καλύτερη τιμή αλλά και την καλύτερη Περιήγηση. Θα ενημερωθείτε άμεσα.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 02.05.2011 άρχισαν τα Σεμινάρια που σας είχαμε αναφέρει στην προηγούμενη επικοινωνία μας. Αν ενδιαφέρει κάποιον από σας να επικοινωνήσει μαζί μας.
Η Πρόεδρος    Σοφία Μανωλιουδάκη
Ο Γραμματέας  Γεώργιος Κουτσούκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου