Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

«Με ψυχή για τη νίκη του Φωκικού»

«Με ψυχή για τη νίκη!»
Σύνθημα νίκης έστειλε μέσω του Onsports o Γιάννης Κωστόπουλος, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Φωκικού με την Κοζάνη.


Ο 24χρονος αμυντικός, παραχωρώντας αποκλειστική συνέντευξη, μίλησε για την τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του, όπου θα υποδεχτεί την Κοζάνη στην Άμφισσα, για τον στόχο του «κυανόλευκου» συλλόγου, που είναι η είσοδος στα play off, όπου αν επιτευχθεί, ...
σύμφωνα με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή θα είναι μεγάλη επιτυχία τόσο για την ομάδα όσο και για τον νομό.
Τέλος, ο Γιάννης Κωστόπουλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί στην μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος!
Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Κωστόπουλου στο Onsports:
 Γιάννη, πως θα χαρακτήριζες την χρονιά του Φωκικού;
«Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής έχουμε κάνει ίσως την καλύτερη χρονιά του Φωκικού, αλλά αν καταφέρουμε και μπούμε στα μπαράζ θα είναι μεγάλη επιτυχία όχι μόνο για τον Φωκικό αλλά και για όλο το νομό εδώ».
Θα ολοκληρώσετε την χρονιά για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μέσα στην έδρα σας, υποδεχόμενοι παράλληλα την ομάδα της Κοζάνης. Σίγουρα, μία νίκη θα σας έφερνε πιο κοντά στον στόχο σας.
 «Είναι η τελευταία αγωνιστική για εμάς και θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά να τελειώσουμε αυτό το παιχνίδι με νίκη, για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να έχουμε το αβαντάζ, σε συνδυασμό και με ένα στραβοπάτημα των Γιαννιτσών, έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε την είσοδο μας στα play off. Σε τέτοια ματς δεν παίζουν ρόλο οι τακτικές μόνο η ψυχή του κάθε παίκτη!».
Σε περίπτωση, που ο στόχος επιτευχθεί, από εκεί και πέρα;
 «Πιστεύω, ότι αν επιτευχθεί αυτό μετά ξεκινάμε όλες οι ομάδες από το μηδέν και διεκδικούμε επί ίσης όρος της άνοδο στην Β' εθνική».
Αισιόδοξος ότι θα πανηγυρίσετε στην έδρα σας; Μην ξεχνάμε ότι η λέξη νίκη αγνοείται, έξι αγωνιστικές, από την έδρα σας.
«Πιστεύω, ότι θα πανηγυρίσουμε όχι μόνο εμείς αλλά και όσοι αγαπάνε πραγματικά αυτή την ομάδα και ξέρουν πόσο δύσκολα έχουμε φτάσει μέχρι αυτό το σημείο».
Είσαι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του ο Φωκικός και μάλιστα με τις εμφανίσεις σου έχεις τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και από την Σουπερ Λιγκ. Προσωπικές σου φιλοδοξίες;
«Κάθε μέρα που περνάει θέλω να γίνομαι καλύτερος σε αυτό που κάνω και είμαι λιγάκι εγωιστής στο θέμα ότι δεν συμβιβάζομαι με τα λίγα. Θέλω συνέχεια να πετυχαίνω και να ανέβω επίπεδο. Έτσι και αλλιώς, ένας προπονητής μου έλεγε εχθρός του καλού το καλύτερο! Θέλω κάποια στιγμή να αγωνιστώ στην μεγάλη κατηγορία».
Συντάκτης:  Αγγελική Κουρεμένου
http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου