Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Έγραψε ιστορία ο Φωκικός με την είσοδό του στα μπαράζ!


 

Με 5 γκολ επιβλήθηκε ο Φωκικός της Κοζάνης και πήρε το εισιτήριο για τα play off (video).
 
Μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του έγραψε σήμερα ο Φωκικός, που επικράτησε 5-2 της Κοζάνης μέσα στην Άμφισσα και πήρε το εισιτήριο για την είσοδό του στα μπαράζ.

Σε συνδυασμό με την ήττα των Γιαννιτσών στην Επανομή, παρά το ρεπό της επόμενης αγωνιστικής μπορεί και ...
μαθηματικά να πανηγυρίζει την συμμετοχή του στα play off της Football League 2.

Tα πανηγύρια είχαν ξεκινήσει από νωρίς για του Κουδουνάδες, καθώς περίπου 100 φίλοι της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης στις 3.30 το μεσημέρι και … κατηφόρισαν όλοι μαζί προς το γήπεδο, με σημαίες και τυμπανοκρουσίες δίνοντας τον παλμό της σημερινής φιέστας.

Το γήπεδο της Άμφισσας είχε γεμίσει από νωρίς, καθώς όλοι περίμεναν με ανυπομονησία την ώρα που ο Φωκικός θα πανηγύριζε την τεράστια φετινή του επιτυχία.

H EIΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ



...ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ....

   Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φωκικός ήταν ανώτερος και τα 90 λεπτά του παιχνιδιού, το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 10΄ με τον Χ. Κανελλόπουλο, ενώ στο 44΄ο Γ. Κωστόπουλος έστειλε τον Φωκικό στα αποδυτήρια με την υπεροχή του σκορ.

Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 52’ ο συνήθης ύποπτος Χ. Κανελλόπουλος πραγματοποιώντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του διεύρυνε την διαφορά, κάνοντας το 0-3 και στέλνοντας τους φιλάθλους τους Φωκικού στα ουράνια.

ΤΟ 2-0 ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

        
Εν τω μεταξύ είχε ήδη γίνει γνωστό ότι η Επανομή είχε προηγηθεί στο σκορ των Γιαννιτσών, προκαλώντας πανικό στις κερκίδες!!
Το 4-0 ήταν έργο του Δ. Τζέκου στο 60’, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 65΄ η αδράνεια των ποδοσφαιριστών του Φωκικού είχε ως αποτέλεσμα ο Μαρκόπουλος να μειώσει για την Κοζάνη σε 4-1, μάλιστα μόλις 1 λεπτό αργότερα ο ίδιος σημείωσε νέο γκολ για την Κοζάνη κάνοντας το 4-2.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΖΕΚΟΥ


Ωστόσο ο Φωκικός δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και έτσι στο 69΄ήταν η σειρά του Κωστόπουλου να διαμορφώσει το τελικό 5-2.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοσικίδης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Κοσμάς, Χαρίτος (Αθηνών)

 
Μετά το σφύριγμα της λήξης όλοι μαζί παίχτες, τεχνικό τιμ, παράγοντες και φίλαθλοι πανηγύρισαν έξαλλα την φετινή υπέρβαση της ομάδας, ενώ η πόλη όπως φαίνεται…. Δεν πρόκειται να κοιμηθεί απόψε, αφού ο σύνδεσμος φιλάθλων έχει ετοιμάσει γιορτή στο κέντρο της Άμφισσας…


Από http://www.fokikos.gr όπου μπορείτε να διαβάστε και άλλα άρθρα γα το θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου